Smart Life

e-shop άμεσα και με 100% επιδότηση: Αυτή είναι η ευκαιρία σου

Δημιούργησε άμεσα το e-shop σου με το πρόγραμμα επιδότησης «e-Λιανικό» και δείξε σε όλο τον κόσμο τα έργα σου. Σήμερα!

Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το νέο σου e-shop μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες ακόμα πιο προσιτά χάρη στο πρόγραμμα επιδότησης «e-Λιανικό».

Ζούμε στην εποχή που σταδιακά όλα ψηφιοποιούνται: Από την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή μας, μέχρι τα έγγραφα και τις υπογραφές μας, τις συναλλαγές με το κράτος και φυσικά, τις αγορές μας. Τον τελευταίο χρόνο ήρθε να προστεθεί στη ζωή μας και η πανδημία. Άμεσα,  τα κλειστά καταστήματα εμπόδισαν χιλιάδες επαγγελματίες να δείξουν στον κόσμο όλα αυτά που ονειρεύτηκαν για την επιχείρησή τους. Τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τη διαφοροποίησή, το στυλ και τη φιλοσοφία τους. Και λύση υπάρχει;

Φυσικά! Με 9 στους 10 καταναλωτές να αναζητούν προσφορές και προϊόντα online, το ηλεκτρονικό εμπόριο λοιπόν, μπήκε για τα καλά στη ζωή μας παρουσιάζοντας σχεδόν διπλασιασμό μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Αυτή η ραγδαία, όσο και αναγκαστική, αλλαγή όμως, ίσως δεν σε έχει βρει σωστά προετοιμασμένο. Όχι πια όμως! Πλέον, η λύση βρίσκεται ένα κλικ μακριά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να προσεγγίσεις κάθε χρήστη, ακόμα και εκτός συνόρων, κάνοντας ένα πρόβλημα μια μεγάλη ευκαιρία!

e-Shop με 100% επιδότηση
Εάν χρειάζεσαι e-shop και μάλιστα με προηγμένες λειτουργίες όπως σύνδεση με την αποθήκη, αναλυτικές αναφορές με ένα κλικ, συστήματα loyalty, η λύση «ακούει» στο όνομα NM Store Lite. Έχει αναπτυχθεί από την ελληνική εταιρεία Netmechanics και μετράει ήδη εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις e-shop τόσο για μικρές, όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις.

Το νέο σου e-shop με το NM Store Lite μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και διασφαλίζοντας τις πωλήσεις αλλά και το prestige του καταστήματός σου. Αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες Cloud και μπορεί να αποτελέσει τον πιο άμεσο, εύκολο και αξιόπιστο τρόπο για τη συνολική ψηφιακή μεταμόρφωση της επιχείρησής σου.

Όλα αυτά, είναι σήμερα ακόμα πιο προσιτά χάρη στο πρόγραμμα επιδότησης «e-Λιανικό», το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 24 Μαρτίου (περισσότερα εδώ), για κάθε επιχείρηση λιανικής (με ΚΑΔ 47) που διαθέτει φυσικό κατάστημα και έχει υποστεί τις συνέπειες στη λειτουργία της λόγω της πανδημίας. Η επιδότηση που μπορείς να διεκδικήσεις φτάνει έως €5.000 (με κάλυψη στο 100% της δαπάνης) και μέσω του προγράμματος αναμένεται να ωφεληθούν περισσότερες από 16.000 επιχειρήσεις.

Και όλα αυτά, χωρίς κόπο, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς τον πονοκέφαλο για θέματα τεχνολογικής φύσης, αφού τόσο η «βιτρίνα» του νέου σου e-shop, όσο και η «μηχανή» του, έχουν ήδη φροντιστεί από της Netmechanics, εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Info Quest Technologies, της εταιρείας που για περισσότερα από 40 χρόνια, με τα προϊόντα, τις λύσεις, τις υπηρεσίες της και το οικοσύστημα των μεταπωλητών της, υποστηρίζει την Ελληνική επιχείρηση στην ψηφιακή της εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.