Smart Life

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Χαρίστε γεύματα αγάπης σε όλα τα τετράποδα

Ας γιορτάσουμε με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γάτα και σκύλος: Pedigree® και Whiskas®

Διαγωνισμός Pedigree® και Whiskas® για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Δείτε αν μοιάζετε με Σκύλο ή Γάτα και χαρίστε, με τη συμμετοχή σας, πλούσια γεύματα αγάπης!

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι μια μεγάλη γιορτή – και μια σημαντική αφορμή να μιλήσουμε για τα λατρεμένα μας τετράποδα και τις ανάγκες τους, να ανταλλάξουμε περισσότερες φωτογραφίες από γλυκές μουσούδες και βελούδινα βλέμματα, καθώς και να απευθύνουμε ένα δυνατό κάλεσμα για υιοθεσίες και προσφορές αγάπης σε κατοικίδια που δεν έχουν σπίτι.

Γι’ αυτό, οι αγαπημένες μάρκες Pedigree® και Whiskas® γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, που σας καλεί να ανακαλύψετε αν μοιάζετε περισσότερο με Σκύλο ή Γάτα και να χαρίσετε, με τη συμμετοχή σας, πλούσια γεύματα αγάπης! Μπαίνοντας δηλαδή στο www.catordog.gr και αφού απαντήσετε σε 10 (φαινομενικά) απλές ερωτήσεις, θα μάθετε με ποια από τις δυο ομάδες ταιριάζει περισσότερο η προσωπικότητά σας. Στη συνέχεια, εσείς θα κερδίσετε πλούσια δώρα, ενώ κάθε συμμετοχή θα μετατρέπεται επί τόπου σε δωρεάν γεύμα για φιλοζωικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα!

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Χαρίστε γεύματα αγάπης σε όλα τα τετράποδα
Είσαι γάτα ή σκύλος;

Γιατί τα Pedigree® και τα Whiskas®, οι εκλεκτές, θρεπτικά πλούσιες τροφές για σκύλους και γάτες, με τη γνώση που έχουν αποκτήσει φροντίζοντάς τόσα χρόνια τα κατοικίδιά μας, γνωρίζουν πολύ καλά πώς κάθε ζώο είναι μοναδικό και αξιολάτρευτο!

Κάντε τώρα κλικ στο www.catordog.gr, και ξεκινήστε. Τα αποτελέσματα θα κρίνουν πόση γάτα και πόσο σκύλο κρύβετε μέσα σας, ενώ θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για γάτες και σκύλους που αναζητούν ένα ζεστό σπίτι. Παίρνοντας την απόφαση να υιοθετήσετε ένα ζώο συντροφιάς θα απολαμβάνετε κάθε μέρα την απέραντη αγάπη που μόνο τα κατοικίδια προσφέρουν με τόσο απόλυτη ανιδιοτέλεια.

pedigree-whiskas.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ