Smart Life

Το Disaronno φόρεσε τζιν Diesel για καλό σκοπό

Μια συλλεκτική φιάλη, ένα ιδιαίτερο cocktail, ένας καλύτερος κόσμος

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kentriki.jpg

Κυκλοφορεί συλλεκτική συσκευασία Disaronno weras Diesel για το 2019-2020

Το δημοφιλέστερο ιταλικό λικέρ στον κόσμο, ξέρει να ξεχωρίζει με τη γεύση του. Αποφάσισε όμως ότι αυτό δε του είναι αρκετό και εδώ και κάποια χρόνια ξεχωρίζει και με τις special limited edition εμφανίσεις του που έχουν όμως καλό σκοπό. Έτσι, για 7η συνεχή χρονιά συνεργάζεται, μετά τους Moschino, Versace, Cavalli, Etro, Missoni και Trussardi, με έναν ακόμη ιστορικό οίκο μόδας, συνώνυμο του streetwear.

15th_post_icon_lancio.jpg

Το outfit του Disaronno φέτος θα φορεθεί πολύ γιατί είναι full denim και μάλιστα Diesel. Η σχεδίαση αντικατοπτρίζει τις κοινές προσεγγίσεις των δύο brands: δυο παγκοσμίως γνωστές εταιρείες με έδρα την Ιταλία και έμφαση στην προώθηση της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας. Ο οίκος DIESEL πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά με τα προϊόντα του, τις κοινωνικές πρωτοβουλίες και την προοδευτική του σκέψη, έχοντας αυτή τη φορά ως σύμμαχο την μοναδική και πρωτότυπη γεύση του Disaronno.

5th_post_icon_07_b.jpg

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Disaronno υποστηρίζει το Only The Brave Foundation, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της εταιρείας DIESEL, ο οποίος υιοθετεί πλήρως το σύνθημά της «Γενναίες δράσεις για έναν καλύτερο κόσμο». Στην Ιταλία και σε παγκόσμιο επίπεδο, το OTB Foundation συμμετέχει σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται σε τρεις αρχές: την βιωσιμότητα, την καινοτομία και τις άμεσες κοινωνικές επιπτώσεις.

disaronno-wears-diesel-key-visual.jpg

Δοκιμάστε και το special cocktail #DisaronnoWearsDiesel με 50 ml Disaronno, 20 ml Jamaica Rum overproof, 30 ml Χυμός Lime, 20 ml Σιρόπι φρούτων του πάθους, 8 Φύλλα μέντας.

2nd_post_icon_06.png

disaronnowearsdiesel_bottle.jpg

Για περισσότερα μπείτε στο www.facebook.com/Disaronno.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ