Smart Life

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αφήσει καμία πρόκληση να τον σταματήσει

Εντός και εκτός γηπέδου, ο Πορτογάλος έχει μάθει να είναι πρώτος

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_ronaldo_frame.jpg

Ξεκίνησε από τα νησιά της Μαδέιρα και τόλμησε πολύ νωρίς να πάει στην Λισαβόνα και την Σπόρτινγκ. Έπαιξε σε τελικό Euro κόντρα στην Ελλάδα σε ηλικία 18 ετών, έχασε και από τότε ξεκίνησε να βάζει τα δικά του στοιχήματα. Ο χειμώνας τον βρήκε για πρώτη φορά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ένας έφηβος μακριά από την πατρίδα του, σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Αυτή κι αν ήταν πρόκληση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως ήταν γεννημένος για αυτές και δεν θα άφηνε κανέναν να μπει εμπόδιο στο δρόμο του. Ούτε αντιπάλους, ούτε καν το ίδιο του τον ιδρώτα.

20 Famous/Unforgettable Goals Scored By Cristiano Ronaldo For Manchester United

Τι έκανε στην ιστορική Γιουνάιτεντ; Την έφερε πίσω στην κορυφή. Πήρε μαζί της 3 Premier League και 1 Champions League ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής και πήγε σε άλλη μια υπερδύναμη. Στην μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης, την Ρεάλ. Την βρήκε σε κακή κατάσταση, όμως μαζί της άλλαξε όχι μόνο τη δική του ιστορία αλλά και τη δική της. Ο Κριστιάνο ήταν γεννημένος για τα δύσκολα. Και τα δύσκολα δεν είναι μόνο τα αθλητικά εμπόδια. Είναι και εκείνα τα μικρά τα καθημερινά που αφορούν όλους τους άνδρες. Είτε λέγεσαι Κριστιάνο Ρονάλντο, είτε… Φίλιππος Κόλλιας. Και ο Κριστιάνο είχε λύση και σε αυτά. Για τις προκλήσεις που δεν σταματούν ποτέ και πιτυρίδα που επιμένει, ο Κριστιάνο χρησιμοποιεί το ULTREX. Με νέα ισχυρή σύνθεση με τεχνολογία Bio-Booster, εμποδίζει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας μια και καλή. Τι έκανε όμως ο CR7 την ίδια περίοδο στο χορτάρι;

Έσπασε ό,τι ρεκόρ υπήρχε, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League και κατέκτησε άλλα τέσσερα. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο και ο πορτογάλος σταρ την κατέκτησε πέντε φορές. Καλοκαίρια και χειμώνες, δεν υπήρχαν ρεπό τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

THANK YOU, CRISTIANO RONALDO | Real Madrid Official Video

Ταυτόχρονα όμως ο Ρονάλντο είχε κι άλλη μία πρόκληση να αντιμετωπίσει. Έπρεπε να κερδίσει πίσω εκείνο που του στέρησε η Ελλάδα το 2004. Το καλοκαίρι του 2016 είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κατακτήσει και το Euro με την Εθνική Πορτογαλίας και θα ολοκληρώσει άλλο ένα έπος. Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη όμως.

HIGHLIGHTS: Juventus vs Atletico Madrid - 3-0 - Ronaldo hat-trick completes comeback!

Το καλοκαίρι του 2018 πήρε την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετακομίζοντας στο Τορίνο και στη Γιουβέντους. Έφυγε από εκεί που τα είχε όλα και πήγε σε άλλη χώρα και πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στα 34 του το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής του. Τι έχει πετύχει ως τώρα; Έχει ήδη κατακτήσει τη Serie A, με ένα μοναδικό χατ-τρικ οδήγησε την ιταλική ομάδα στους 8 του Champions League και έχει αποδείξει γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεφαλοσφαιριστές στην ιστορία. Το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ο Κριστιάνο όχι μόνο πηδά στο… Θεό για να πιάνει τις κεφαλιές του, αλλά φροντίζει το κεφάλι του 24 ώρες το 24ωρο, εντός και εκτός γηπέδου. Το τριχωτό της κεφαλής ενός άνδρα αντιμετωπίζει τις περισσότερες προκλήσεις. Περισσότερος ιδρώτας, περισσότερη λιπαρότητα, εμφανέστερη πιτυρίδα. Όμως ο Ρονάλντο πέρα από τις ποδοσφαιρικές του προκλήσεις είναι μαθημένος να ξεπερνά και τις προκλήσεις της ζωής. Και όχι μόνο να τις ξεπερνά, αλλά να βγαίνει και νικητής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ