Smart Life

Αυτά είναι τα sneakers που φέρνουν τη στιλιστική αλλαγή στην πόλη

Η urban σειρά Saucony Originals έχει ήδη ξεχωρίσει

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα sneakers είναι η προσωπικότητά μας. Είναι τα παπούτσια εκείνα που χαρακτήριζαν τον καθένα μας από παιδάκι και ήταν πάντα ο πιο αυθεντικός τρόπος για να εκφράσεις το στυλ σου και να πεις ποιος πραγματικά είσαι. Τα τελευταία χρόνια, με την έννοια του «sneaker-head» να έχει εισβάλλει για τα καλά στο λεξιλόγιό μας καταλαβαίνουν όλοι ότι πλέον τα αγαπημένα αθλητικά είναι κάτι παραπάνω από μια μόδα, είναι… εσύ!

Εκτιμώντας την εξαιρετική πορεία των Saucony Originals στην Ιταλία, στην αγορά δηλαδή που πάντα «βλέπει μπροστά» ήταν σίγουρο ότι η νέα τρέλα στον χώρο των sneakers θα έφτανε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σήμερα, τα πιο διαδεδομένα sneakers στο εξωτερικό έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή για τα καλά την παρουσία τους και στην Ελλάδα, ως ένα από τα πιο hip fashion elements. Παραμένοντας αυθεντικά και επίκαιρα, τα Saucony Originals κατάφεραν να κρατήσουν όλες εκείνες τις ιστορίες και τις καταστάσεις που σημάδεψαν την πορεία τους και να εμπνεύσουν νέους sneaker-heads, ώστε να γίνουν μέρος της ιστορίας. Αυτό ακριβώς εγγυώνται και οι νέες συλλογές των Saucony Originals που με το μότο «Dare to change» μας ωθούν στην αλλαγή, που θα τα φέρει στην κορυφή.

Η σειρά Saucony Originals δεν απέκτησε μόνο τη δική της, ξεχωριστή street-fashion   ταυτότητα, αλλά παράλληλα εμπλούτισε την ήδη εκπληκτική συλλογή running shoes της Saucony, ενός από τα κορυφαία performance brands στον κόσμο. Το brand με έδρα τη Βοστώνη, που δε θέλησε ποτέ να καθιερωθεί σαν ένα ακόμα trend, δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται με τους δημιουργούς του, να δίνουν όπως πάντα βάση στην ποιότητα τόσο των υλικών, όσο και στην ισορροπία και τη μοναδικότητα.

Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται με ευκολία στους Followers των social media της Saucony που έχουν γιγαντωθεί σε όλο τον κόσμο αλλά και τους celebrities ανά τον κόσμο (και στην Ελλάδα πλέον) που συχνά τα εντάσσουν στις casual εμφανίσεις τους. Το να βλέπεις διαφορετικά υλικά, δέρματα, ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς και το μοναδικό τους στυλ να κυκλοφορούν ανάμεσά μας είναι σίγουρα μία πολύ καλή στυλιστική αλλαγή στις πόλεις μας. Και από ότι φαίνεται θα το βλέπουμε συχνά αυτό αφού τα Saucony Originals ήρθαν για να μείνουν...

Facebook: Saucony Originals GR

Instagram: sauconyoriginalsgr