Smart Life

Κάπου στην Αθήνα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον Άγιο Βασίλη

Και να χορτάσεις Χριστούγεννα ολόκληρος

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αν είσαι από εκείνους που λατρεύουν τα Χριστούγεννα και επιθυμούν να βουτήξουν ολόκληροι στο πνεύμα της εποχής, τότε έχουμε βρει το κατάλληλο μέρος για εσένα. Αν είσαι από εκείνους που τα αντιπαθούν και δεν καταλαβαίνουν τον λόγο για τόση υστερία, τότε έχουμε βρει το κατάλληλο μέρος και για εσένα επίσης, εφόσον μία βόλτα στο River West θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και να μετατραπείς σε Christmas person μια για πάντα.

Στο πανέμορφα στολισμένο εμπορικό κέντρο λοιπόν θα βρίσκεται από τις 14 εώς τις 31 Δεκεμβρίου μία μαγική Christmas land, σχεδιασμένη για κάθε ηλικία και γεμάτη μυστικούς θησαυρούς που περιμένουν εσένα και την παρέα σου να τα ανακαλύψεις.

Οπλίσου με όρεξη για βόλτα και περιπέτεια και γνώρισε τα αγαπημένα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, χόρεψε μαζί με τα μολυβένια στρατιωτάκια και τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους και φρόντισε να μην χάσεις την προσοχή σου ούτε λεπτό γιατί ίσως κάπου να παραμονεύει κάποιος καλικάντζαρος.

Στο Christmas Land του River West θα έχεις την ευκαιρία να απελευθερώσεις τον σταρ που καταπιέζεις μέσα σου και να πρωταγωνιστήσεις σε σχεδόν χολιγουντιανές παραγωγές ποζάροντας μπροστά από μαγικές οθόνες ή καθρέφτες που σε μετατρέπουν στο χριστουγεννιάτικο alter ego σου. 

Αν ακόμα αναρωτιέσαι πως μπορείς να μοιραστείς το μαγικό ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο, θα μπορείς να ζήσεις αυτήν την εμπειρία με ένα παιχνίδι buzzer που έχει στηθεί για όλες τις ταξιδιάρικες ψυχές.

Μιας και μιλάμε για τον Άγιο Βασίλη, θα είναι και εκείνος εκεί.

Θα περιμένει στην άλλη άκρη μίας τηλεφωνικής σύνδεσης για να ακούσει την (μάλλον μεγάλη) λίστα δώρων που έχεις γράψει και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το ακουστικό.

Αναζήτησε τον σουρεαλιστικό τηλεφωνικό θάλαμο για απευθείας σύνδεση με τον Βόρειο Πόλο. Μπορεί στην συζήτηση να πεταχτεί και ο Ρούντολφ για να πει και εκείνος την άποψή του.

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα και τις γιορτές!

Το ωράριο εκδηλώσεων είναι ως έχει

  • Παρασκευή 14/12 & Δευτέρα έως Παρασκευή 17-21/12 17.00-21.00
  • Σάββατο & Κυριακή 15 & 16/ 12 καθώς και από το Σάββατο 22/12 έως και τη Δευτέρα 31/12 12.00 – 20.00

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ. 801 22 25 050

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 20:00
Κυριακή 16, 23, 30/12: 11:00 – 20:00 & καταστήματα εστίασης 09:00 - 20:00

RIVER WEST SOCIAL MEDIA
FACEBOOK @RiverWestOfficial
INSTAGRAM: River West Official