Smart Life

Αυτό το Σάββατο η ανακύκλωση γιορτάζει στην Τεχνόπολη

Μικροί και μεγάλοι με την χορηγία της Tetra Pak θα γνωρίσουν την ανακύκλωση παίζοντας

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vaner-athens-voice-1.jpg

Ο κόσμος της Αθήνας, γνωστός για την αγάπη του για την ανακύκλωση, αυτό το Σάββατο έχει άλλον έναν λόγο να γιορτάζει και αυτό γιατί το Eco Park ανοίγει τις πόρτες του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ανακύκλωσης μοναδικά happenings. Η διοργάνωση στις 20 Οκτωβρίου, που θα διεξαχθεί με την χορηγία της TETRA PAK θα είναι αφιερωμένη στους ήρωες της ανακύκλωσης, τα παιδιά.

Στο πάρκο της ανακύκλωσης, οι μικροί ήρωες, όλοι εκείνοι δηλαδή που ο κόσμος οφείλει να τους μάθει τις αξίες της ανακύκλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά από όμορφες δράσεις με κεντρικό άξονα την αγάπη και τον σεβασμό για το περιβάλλον. Τα παιδιά θα εκπαιδευτούν πάνω στην ανακύκλωση, θα φτιάξουν τα δικά τους αξεσουάρ, όπως πάνινες τσάντες και πορτοφολάκια, θα ζωγραφίσουν και θα παίξουν όλα μαζί παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση.

Η μασκότ της ανακύκλωσης, θα βρίσκεται και αυτή στην Τεχνόπολη περιμένοντας τα παιδιά, για να φωτογραφηθούν μαζί της και να διασκεδάσουν. Ο τεράστιος κάδος της ανακύκλωσης κρύβει μέσα του μια έκπληξη που θα πρέπει να ανακαλύψουν σε ένα παιχνίδι που όλοι θα λατρέψουν. Η μαγεία της ανακύκλωσης θα είναι αυτό το Σάββατο στην Αθήνα και περιμένει όλα τα παιδιά να την επισκεφτούν. Γιατί αυτά είναι το μέλλον της…

Info:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου
Ώρα 12:00 μ.μ. - 9:00 μ,.μ.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Είσοδος ελεύθερη

Με την ευγενική συμμετοχή της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ