Smart Life

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία των Αντώνη Ρέμου & Έλενα Παπαρίζου

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Αντώνης Ρέμος ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Θεσσαλονίκη και μαζί του φέτος τραγουδάει η Έλενα Παπαρίζου. Μια υπέροχη, μοναδική συναυλία, ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια δυνατή, σχεδόν κρυστάλλινη pop φωνή που έχει τιμήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό, με την όμορφη και εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία και τον δυναμισμό της, έχει κερδίσει την θέση της επάξια στις καρδιές των ανθρώπων που την έχουν κατατάξει ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Χορηγός της πολυαναμενόμενης συναυλίας είναι η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών. Τα αναψυκτικά και οι 100% φυσικοί χυμοί της Λουξ με την υψηλή ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση, είναι από τα πιο απολαυστικά «συστατικά» της ελληνικής γαστρονομίας. Η αυθεντική παραδοσιακή συνταγή τους εξασφαλίζει απόλυτη γεύση και δροσιά, καθιστώντας τα ιδανικά για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες της Ελλάδας.

Η Athens Voice και η Λουξ δίνουν τη δυνατότητα σε 2 από εσάς να κερδίσετε 1 διπλή πρόσκληση για τη συναυλία τους την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νικαίας. Για να τις διεκδικήσεις στείλε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού σου, γράφοντας «Ρέμος» στο θέμα, μέχρι τις 10/07, στις 11 π.μ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

*** Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με email.


Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail. Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στην εταιρεία ΛΟΥΞ . Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.