Smart Life

Αυτή είναι η πιο μυστική συναυλία του καλοκαιριού

Εσύ, το ούζο Πλωμαρίου και η παρέα σου σε ένα ανατρεπτικό live σε ένα μέρος μυστικό

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ouzo-anoigma.jpg

Το τέλειο καλοκαίρι, για εμένα, είναι αυτό που είναι γεμάτο περιπέτειες και καλούς φίλους. Ανήκω στους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να προγραμματίζουν τις διακοπές τους. Αυτό που συνήθως κάνουμε με την παρέα μου είναι να παίρνουμε τη σκηνή μας και να διαλέγουμε τον προορισμό μας λίγα λεπτά πριν φύγει το επόμενο καράβι. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει σημασία πού περνάς το καλοκαίρι σου, αλλά με ποιον το περνάς. Εξάλλου ήλιο, θάλασσα και το αγαπημένο μας ούζο έχει όλη η Ελλάδα!

Φέτος, οι διακοπές μας δεν έχουν αρχίσει ακόμα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο για να αρχίσουμε τις περιπέτειες! Όταν λοιπόν η φίλη μας η Έλλη προώθησε στην κοινή μας συνομιλία στο Messenger αυτόν τον σύνδεσμο, όλοι ενθουσιαστήκαμε.

kv1.jpg

Μα…μυστική συναυλία; Που διοργανώνει το ούζο Πλωμαρίου, το αγαπημένο της παρέας; Ξεσηκωτικές live εκπλήξεις κάτω από τον ήλιο; Πόσο πιο υποσχόμενο μπορεί να γίνει αυτό το καλοκαίρι;

Το «Ραντεβού στον ήλιο» δίνεται στις 12 Ιουλίου όταν 40 νικητές μαζί με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής τους. Για να είσαι ένας από αυτούς, μπες στο www.rantevoustonilio.gr και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό. Κι αν κερδίσεις, θα λάβεις μια δωρεάν πρόσκληση για εσένα και τρεις φίλους σου που θα σε στείλει…σε μια αξέχαστη εμπειρία μουσικής και ουζοκατάστασης!

Ραντεβού στον Ήλιο από το Ούζο Πλωμαρίου - Presented by Mad Secret

Δεν ξέρω να σας πω περισσότερα (το ραντεβού αυτό είναι πραγματικά μυστικό), κατάφερα όμως να μάθω ότι αυτή η ξεχωριστή εμπειρία εκτός από μουσική, ούζο Πλωμαρίου και την παρέα σου, θα έχει και πολύ γέλιο, μια που παρουσιαστής του event θα είναι ο μοναδικός stand-up comedian Ζήσης Ρούμπος. Αν είσαι έτοιμος να το ζήσεις, πάτα εδώ

kv2.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ