Smart Life

20 και τα κάνω όλα!

Δουλεύω, σπουδάζω, μαγειρεύω. Μαγειρεύω, είπα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363067-751031.jpg

Όλοι πιστεύουν ότι όταν είσαι 20 χρονών δεν έχεις καμία ευθύνη ή άγχος. Η ζωή είναι γλυκιά σαν ζάχαρη και εσύ έχεις μπροστά σου όλη τη μέρα για να πίνεις καφέ και να παίζεις τάβλι (βασικά, πλέον βλέπουμε σειρές). Αυτό όμως είναι πια ένα πολύ μικρό ποσοστό των 20αρηδων. Αγαπητοί αναγνώστες, οι εποχές έχουν αλλάξει και μαζί τους αλλάξαμε κι εμείς. Θέλετε να μάθετε πώς είναι η καθημερινότητα ενός ατόμου 20 χρονών; Θα σας πω.

Ξυπνάω νωρίς το πρωί, πίνω ένα καφέ στο πόδι και φεύγω τρέχοντας για τη σχολή. Παρακολουθώ μαθήματα μέχρι το μεσημέρι, στην καλή περίπτωση που δεν έχω εξεταστική, γιατί τότε τα πράγματα ζορίζουν.

Το μεσημέρι φεύγω (πάλι τρέχοντας) και πάω γυμναστήριο. Τρεις φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες μέρες παρακολουθώ δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας ή κάνω μαθήματα Ισπανικών, μιας που του χρόνου ευελπιστώ να πάω Erasmus στη Μαδρίτη.

Γυρνάω σπίτι για μισή ώρα, μόνο για να κάνω μπάνιο. Έπειτα φεύγω για τη δουλειά. Κατάγομαι από άλλη πόλη και οι γονείς μου, όπως και τόσοι άλλοι γονείς, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίζουν εξολοκλήρου τα έξοδα της ζωής μου στην Αθήνα. Συμμετέχω κι εγώ λοιπόν, δουλεύοντας part time στο αγαπημένο μου free press.

Παιδιά δεν έχω, έχω όμως ένα κουτάβι (εντάξει είναι κιόλας δύο χρονών, αλλά για εμένα θα είναι πάντα το κουτάβι μου). Η Λούνα! Ένα υπερκινητικό τζακ ράσελ που απαιτεί τρεις φορές την ημέρα βόλτα, αλλιώς είναι ικανή να σεληνιαστεί (εξού και Λούνα).

Περήφανα δηλώνω λοιπόν πως κάνω τη ζωή ενός ενήλικου, σοβαρού (είπα σοβαρού;) ατόμου. Το μόνο που με δυσκολεύει λίγο είναι το φαγητό. Ξέρω να φτιάχνω τοστ (μετράει, έτσι δεν είναι;) και μου λείπουν κάθε μέρα οι μακαρονάδες της μαμάς μου. Τον πρώτο καιρό έφαγα τόσο πολύ σουβλάκι, που πλέον δεν το αντέχω. Ήμουν σίγουρη ότι θα είχα λιμοκτονήσει ώσπου να φτάσω στο δεύτερο έτος, μέχρι που στο σούπερ μάρκετ ανακάλυψα τη σωτηρία μου.

Λέγεται Knorr Pasta Pot και πρόκειται για ένα θαύμα που βγαίνει σε 4 γεύσεις! Knorr Pasta Pot Bolognese, Knorr Pasta Pot Napolitana, Knorr Rice Pot Curry και Knorr Rice Pot Carbonara (το αγαπημένο μου). Έχουν τις πιο βολικές συσκευασίες ever, είναι απίστευτα οικονομικά (με €10 βγάζεις όλη την εβδομάδα!) και είναι τόσο εύκολο να τα φτιάξεις που δεν το πιστεύεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο βραστό νερό μέσα στο κουτάκι τους, να ανακατέψεις καλά και να περιμένεις 5 λεπτά. 5 λεπτά! Τόσο χρειάζεται για να μαγειρέψεις μια λαχταριστή μακαρονάδα! Η μαμά μου δεν με πίστευε, μέχρι που το είδε με τα ίδια της τα μάτια. Μα είναι σκέτο θαύμα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ