Smart Life

Ερωτεύτηκα μια συσκευή ατμίσματος

Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Μετά από 20 χρόνια καπνίσματος έκανα την προσπάθεια να αρχίσω να ατμίζω - μέχρι να καταφέρω να το κόψω. Οι αλλαγές ήταν εμφανείς από την πρώτη κιόλας ημέρα. Οι ανάσες μου ήταν βαθύτερες, τα ρούχα και το σπίτι μου σταμάτησαν να μυρίζουν, μέχρι και η φίλη μου μού είπε ότι της άρεσε περισσότερο η μυρωδιά της αναπνοής μου. Καλά, για τα χρήματα δεν το συζητώ. Μόνο που το μηχάνημά μου ήταν αρκετά μεγάλο και κάπως με δυσκόλευε στο κουβάλημα, στο να το χρησιμοποιώ στο εστιατόριο ή στο μπαράκι.  

Όταν έλαβα την πρόσκληση από τη NOBACCO για την παρουσίαση μιας νέας συσκευής ατμίσματος, πρωτοποριακής όπως έλεγε, πήγα με χαρά και αγωνία. Η εκδήλωση γινόταν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στο St. George Lycabettus, και φτάνοντας έμεινα να παρατηρώ τον κόσμο.  

Τόσες κομψές γυναίκες και όλες αμτίστριες. Το άτμισμα έχει κερδίσει και το γυναικείο κοινό, σκέφτηκα. Μετά ήρθαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαντώ Γαστεράτου, οι οποίοι θα μας σύστηναν το =ISSON.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Μαντώ Γαστεράτου

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Μαντώ Γαστεράτου

Είπαν πολλά και ωραία λόγια, αλλά καλύτερα να σας το παρουσιάσω εγώ, γιατί το έπιασα και στα δικά μου χέρια και από εκείνη την ημέρα δεν το έχω αποχωριστεί ποτέ.

Είναι πολύ βολικό. Ελαφρύ, κομψό, μικρό, μπορεί να χωρέσει στο πέτο ενός ανδρικού σακακιού και στη μικρή τσάντα εξόδου μιας γυναίκας.  Είναι έξυπνο. Γιατί μπορεί ως συσκευή να είναι μικρή, αλλά ενσωματώνει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, με τον πλούσιο εξοπλισμό της και την απόλυτη εργονομία, χωρίς να είναι οικονομική ακριβή, καθιστώντας το άτμισμα ευκολότερο από ποτέ ειδικά για τους νέους ατμιστές.

 Νικόλας Γαλανόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Μάρκος Μαρκόπουλος

Νικόλας Γαλανόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Μαρκόπουλος, Μαντώ Γαστεράτου, Μάρκος Μαρκόπουλος

Ενεργοποιείται με την εισπνοή, εξασφαλίζει απόλαυση χωρίς αλλαγή αντιστάσεων κι επιτρέπει το άτμισμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Προσφέρει, με δυο λόγια, ευκολία και αυτονομία. Κι έχει φοβερό design. Το =ISSON σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου, από το NOBACCO DesignCenter, που όπως έμαθα είναι ένα σύγχρονο κέντρο που έχει σκοπό το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων που χαρακτηρίζονται από απλότητα, εξυπνάδα και σχεδιαστική υπεροχή, τα οποία θα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των ατμιστών. Ένα υπέροχο ελληνικό προϊόν.

 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, φίλοι και φίλες μου, άφησα στην άκρη την προηγούμενη «γκουμούτσα» και το =ISSON έγινε ο καλύτερός μου φίλος. Αν είστε ατμιστές, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Αν σκοπεύετε να 

αρχίσετε να ατμίζετε, ξεκινήστε από αυτό. Όλα αυτά με την υπογραφή της NOBACCO, της πρώτης εταιρίας ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, που από την ίδρυσή της, το 2008, είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της.