Smart Life

Κέρδισε ένα σετ σεντονιών από την Βιοκαρπέτ

Και μην χάσεις το ανοιξιάτικο 3ήμερο bazaar υφασμάτων και λευκών ειδών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347050-720411.jpg

Η Athens Voice και η Βιοκαρπέτ προσφέρουν σε 3 τυχερούς ένα σετ σεντόνια υπέρδιπλα βαμβακερά, 4 τεμαχίων (κατωσέντονο, πανωσέντονο και 2 μαξιλαροθήκες) της επιλογής τους. Κερδίζοντας στον διαγωνισμό ο τυχερός, έχοντας την ταυτοτητά του, μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα Βιοκαρπέτ στον Κόμβο Νέας Κηφισιάς, στο 15ο χλμ Αθηνών Λαμίας και να επιλέξει τα λευκά είδη που ταιριάζουν στον χώρο του.

Για να το διεκδικήσεις αρκεί ένα απλό  e-mail. Στείλε το ονοματεπώνυμό σου και το κινητό σου τηλέφωνο στο info@athensvoice.gr γράφοντας στο θέμα «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ»  από τις 28/3 μέχρι τις 10/04 στις 18.00 και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός. 

Και μην χάσεις το μεγάλο 3ήμερο bazaar υφασμάτων και λευκών ειδών της Βιοκαρπέτ

Εάν θέλεις να βάλεις την Άνοιξη στο σπίτι σου και να αλλάξεις κουρτίνες, υφάσματα, σεντόνια και ταπετσαρίες, αλλά και να προμηθευτείς πετσέτες για το μπάνιο και την παραλία μην παραλέιψεις να επισκεφθείς το μεγαλύτερο Ανοιξιάτικο Bazaar, με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της αγοράς!

Πάρε μία γεύση...

Πολυτελή Μεταξωτά Υφάσματα από 250€/το μέτρο μόνο 25€/το μέτρο

Επώνυμα υφάσματα Ka International από 60€/το μέτρο μόνο 8€/το μέτρο

Σεντόνια υπέρδιπλα Naf-Naf από 65€ μόνο 25€/το σετ

Σεντόνια υπέρδιπλα Biokarpet Home από 49€ μόνο 20€/το σετ

Πετσέτες θαλάσσης Naf-Naf από 31€ μόνο 12€

Ταπετσαρίες μόνο 5€/το ρολό

Το 3ήμερο Ανοιξιάτικο Bazaar υφασμάτων, λευκών ειδών, & ταπετσαρίας ξεκινάει στο κατάστημα Βιοκαρπέτ Νέας Κηφισιάς την Πέμπτη στις 30 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 1 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, Κόμβος Νέας Κηφισιάς, 15ο χλμ Αθηνών Λαμίας, www.biokarpet.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ