Market

Fitness Marathon 26 April 2015

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λίγα λόγια για το Street Workout Athens

Το Street Workout είναι μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά τον Σεπέμβριο του 2013. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για μαζικό αθλητισμό , οργάνωση events για εταιρίες (Street Workout Games), εκγύμναση προετοιμασία ομάδων ( Street Workout Athletes ) καινοτόμα προγράμματα fitness για παιδιά ( Street Workout Juniors ), και το πρώτο υπάιθριο γυμναστήριο στην Ελλάδα (Street Workout Athens ) !

Στα πλαίσια αυτής της ιδέας δημιουργήθηκε το πρώτο καινοτόμο υπαίθριο γυμναστήριο Street Workout μέσα σε ιστορικό πάρκο που προσφέρει προγράμματα outdoor & indoor για παιδιά και μεγάλους. Η βάση του σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο Αθλητικό Παρκο του Ι.Φωκιανού ακριβώς απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Η δυναμική του Αθλητικού Πάρκου σε συνδιασμό με το ιστορικό κεντρικό σημείο προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλες τις δραστηριότητες του Street Workout Athens.

Πολλά events συμβαίνουν καθε χρόνο στο κέντρο της Αθήνας με κύριο αντικείμενο το τρέξιμο. Μαζικός αθλητισμός και γυμναστική όμως , δεν είναι μόνο το τρέξιμο! Υπάρχουν και άλλα ομαδικά προγράμματα που δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

 Ο χώρος

Το Fitness Marathon θα λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις Street Workout Athens στο Αθλητικό Πάρκο Ι.Φωκιανός. Σε ένα ιστορικό αθλητικό σημείο ,εκεί που ο Ιωάννης Φωκιανός o πρώτος γυμναστης της Ελλάδας ,εμπνεύστηκε τον μαζικό λαικό αθλητισμό και τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες. Έχτισε το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο, πριν ανέλθει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Με σεβασμό στην μνήμη του Ι.Φωκιανού , θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο ετήσιο θεσμό το Fitness Marathon που θα προωθεί την υπαίθρια γυμναστική και θα μας ενώνει με ένα μαζικό αθλητικό πνεύμα. Ο χώρος με την απίστευτη θετική ενέργεια και περυτριγιρισμένος από το καταπράσινο Ζάππειο , είναι ορατός από τον κεντρικό δρόμο του Βασ. Κων/νου , παρόλα αυτά λίγοι γνωρίζουν την ιστορικότητα του αλλά πολλοί έχουν χαρεί τις υπηρεσίες του.

 Η φιλοσοφία του Event

Πιστεύουμε πως οργανωμένα παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες προσφέρουν εμπειρίες ζωής και αφυπνίζουν πολλές αισθήσεις και τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων. Επίσης, καλλιεργούμε ένα πιο υγιεινό lifestyle και αφήνουμε τις ικανότητες του καθενός να ξεχωρίσουν. Φέρνουμε πιο κοντά τους συμμετέχοντες και αφυπνίζουμε την άμιλλα και την συνεργασία. Πάνω από όλα είναι μια μοναδική εμπειρία υπαίθριας γυμναστικής !

«To Fitness Marathon είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους στο κέντρο της Αθήνας! »

Πρόγραμμα

Κυριακή , 26 Απριλίου 2015

10:30-11:30 5km Sightseeing Running (Milestone by Puma track)

11:00-12:00 Yoga Flow

12:00 -13:00 Street Workout & Cross Training (Base team teaching )

13:00-14:00 Street Games

14:00 - 15:00 Pilates

Tουρνουά Μπάσκετ

12:00 Street Basket 3 on 3.

(For men and women, 3-4 persons/team )

Σε ποιούς απευθείνεται:

Το event απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όσους αγαπούν την γυμναστική γενικότερα.

Σε όσουε θέλουν να παίξουν με φίλους μπάσκετ άλλα και σε αυτούς που θέλουν μια διέξοδο με την παρέα τους.

Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το κέντρο της Αθήνας και θέλουν να ανακαλύψουν τα κρυφά ιστορικά της μέρη.

Σε οικογένειες με παιδιά από όλα τα μέρη της Αθήνας που θα κάνουν την κυριακάτικη βόλτα μια μοναδική εμπειρία.

Στους περαστικούς στην Βας.Κων/νου και του Ζαππείου που θα κοιτάξουν από ψηλά το πάρκο και θα τους προσελκύσει η ιδέα να ζήσουν τον ρυθμό των προγραμμάτων ή να συμμετάσχουν στην πρόκληση του τουρνουα Μπασκετ με φίλους ή με άλλους συμμετέχοντες.

Σε όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα .

Σε εταιρίες που θέλουν να συμμετάσχουν στο τουρνουά Street Basket και Street Games και να προσφέρουν στο προσωπικό τους μια αθλητική δραστηριότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ