Market

MONA’S MARCHÉ: Ένα χριστουγεννιάτικο pop-up market έρχεται στου Ψυρρή

Πρόκειται για το πρώτο χριστουγεννιάτικο pop-up market του House Of Shila

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
monas_marche_poster_1074x600

MONA’S MARCHÉ: Ένα χριστουγεννιάτικο pop-up market έρχεται στου Ψυρρή το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023. 

Το Mona υποδέχεται την εορταστική περίοδο του τέλους της χρονιάς με το πρώτο pop-upmarket, το MONA’S MARCHÉ, που θα πραγματοποιηθεί στον ιδιαίτερο χώρο του ξενοδοχείου στου Ψυρρή το σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου 2023. Μια επιλεγμένη ομάδα ανερχόμενων και καταξιωμένων σχεδιαστών από τον χώρο των υφασμάτων, των κεραμικών, του κοσμήματος και της μόδας θα παρουσιάσουν στο κοινό τις νέες τους δημιουργίες.

Οι επισκέπτες θα βρουν μοναδικές ανθοσυνθέσεις, εποχιακά φυτά και γιορτινά μπουκέτα από το αθηναϊκό φυτοπωλείο και creative space Kopria (@kopriastore) μαζί με μια συλλογή από σπάνια βιβλία τέχνης που διατίθενται προς πώληση, ευγενική παραχώρηση των Paris Ιmage Unlimited (@Paris_image_unlimited), συλλεκτών από το Παρίσι. Το αρτοποιείο Kora θα ετοιμάσει αποκλειστικά για το Mona λαχταριστά αρτοσκευάσματα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ενώ τη μουσική της εκδήλωσης θα επιμεληθεί το boutique δισκοπωλείο και vinyl-only label REVOLT! (@revoltathens) δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν μοναδικές EPs και LPs συλλογές, καθώς και vintage δίσκους βινυλίου ποικίλων μουσικών ειδών όπως Electro, Techno, Acid, House,Breakbeat, Downtempo, Funk, Soul, Jazz, και Folk.

Η δημιουργική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάδειξη των ιδιαίτερων χώρων του Mona, Shila και Rosa (Νέα Υόρκη) αντλεί έμπνευση από την αγάπη της για τις τέχνες και τους δημιουργούς κάθε τόπου, προωθώντας τα βιώσιμα υλικά, το πρωτότυπο design και την φιλοσοφία της slow fashion, αναδεικνύοντας την μοναδικότητας της κάθε δημιουργίας.

To MONA’S MARCHÉ αντικατοπτρίζει αυτή την αγάπη, υιοθετώντας μια πιο δεοντολογική προσέγγιση για τα δώρα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με σεβασμό και υπευθυνότητα. Η ομάδα σχεδιασμού εσωτερικών χώρων του House of Shila θα μεταμορφώσει το Underground Club του Mona για να φιλοξενήσει ένα “κυνήγι θησαυρού” για ανακυκλωμένα διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία επέλεξε και στα οποία έδωσε νέαζωή η Anna Bonnet.

Για εκείνους που αναζητούν ένα δώρο που θα διαρκέσει για πάντα, η Γαλλίδα hand-poke tattoo artist Anouk Amount (@funkadelics), που φιλοξενείται αυτή την περίοδο στο Mona, θα είναι διαθέσιμη για να κλείσετε μια ιδιωτική συνεδρία στη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο πλαίσιο του MONA’S MARCHÉ.

Το MONA’S MARCHÉ είναι ανοιχτό για όλους και θα γίνει το ιδανικό μέρος για όσους ψάχνουν ένα αληθινά σπάνιο δώρο για τις φετινές γιορτές αλλά και να απολαύσουν έναν καφέ με νόστιμα γλυκά και τη συνοδεία ποιοτικής μουσικής.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ DESIGNERS
Artemisia
Diane Alexandre
Ruben Bansie
Anna Bonnet
Hermina
Nadiia
Lefko
Lide Dengler
Anna Karountzou
Maryam Kayhani
Irini Karayanopoulou
Ioanna Kourbella
Mia Papa
Angeliki Stamatakou
Yiorgos Trichas
Kleopatra Tsali
Alexandros Tzannis
Christiana Vardakou
Xenia Vitos
2TWO + 1NE =2WO
MA.MA.TERRA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
9 - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΕΣ
11.00 - 18.00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Mona, Κακουργοδικείου 4, Ψυρρή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ
eva@houseofshila.com 
INSTAGRAM
@mona_athens  
@house_of_shila  
HASHTAGS
#Mona_Athens
#MONASMARCHE

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ