Market

Καλύτερα Γίνεται 2014

Δωρεάν σεμινάριο Life Coaching από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Νάνσυ Μαλλέρου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, χαρακτηρισμένη από τα ΜΜΕ ως η «Γκουρού της Ευτυχίας», είναι ιδρύτρια της Life Coaching Greece και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μετά από ενδεκαετή ακαδημαϊκή καριέρα, και εμπνευσμένη από αντίστοιχο πρόγραμμα στο MIT, σχεδίασε και διδάσκει τα σεμινάρια «Τεχνικές Life Coaching» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, είναι συγγραφέας βιβλίων, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του International Coach Federation (ICF) - Greece Chapter, και από το 2012 μέχρι και σήμερα coach των ομιλητών των TEDxAthens, TEDxThessaloniki και TEDMed Live in Athens.

Ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την επιτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και το να βοηθάει άλλους να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή, ενώ έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching.

Η περσινή επιτυχία του δωρεάν σεμιναρίου Life Coaching «Καλύτερα γίνεται», που στόχο έχει να υποστηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την οδήγησε στην απόφαση να το επαναλάβει, καλώντας να έρθουν όλοι όσοι θέλουν να μοιραστούν τις αγωνίες, τις αμφιβολίες, τους στόχους και τα όνειρά τους και να πάρουν όλα τα εργαλεία που μπορεί να προσφέρει το Life Coaching προκειμένου να δημιουργήσουν τη ζωή που επιθυμούν και που τους αξίζει. Ένα σεμινάριο που θα δώσει την ευκαιρία να δούμε τη ζωή διαφορετικά, να εμπνευστούμε, να παρακινηθούμε, να πάρουμε δύναμη, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε τι μας περιορίζει πραγματικά και πάνω από όλα να δράσουμε.


Info: Σάββατο 6/12 (10.00-14.00),THE HUB Events, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα (Μετρό Κεραμεικός). Είσοδος ελεύθερη (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ώρα προέλευσης 9.15-10.00). Πληροφορίες/δήλωση ενδιαφέροντος: 210 640 3430