Market

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion: Δίπλα στη Θεσσαλία με όλη τη θετική μας ενέργεια

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, Στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5, στις 17:00.

3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ped_2023_by_amita_motion

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion: Δίπλα στη Θεσσαλία. Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ. 

H Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, με το σύνθημα #FreeYourEmotion μας προσκαλεί σε μία μουσική εμπειρία γεμάτη θετικά συναισθήματα, αλλά και σε μία θετική πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης: Στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές των περιοχών σε ανάγκη και στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια στη Θεσσαλία, με πράξεις!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, έρχεται για 18η χρονιά, με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5.

Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece», θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να προσφέρει σχολικά είδη, ρούχα και μάσκες για τους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία. 

«Ας στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα θετικής ενέργειας στους μαθητές σε ανάγκη!»

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, παρουσιάζει ένα (εντυπωσιακό) line up με 26 αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα προσφέρουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε 6 ώρες μουσικής!

Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει live για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, με τίτλο «Ό,τι πεις»!

Στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion θα βρεθούν οι FY, Hawk, Ivan Greko, Kidd, Kings, Mc Daddy, Mente Fuerte, Playmen & Klavdia, Saske, Sidarta, Sigma, Trannos, Αναστασία, Καλομοίρα!

Μαζί τους οι Daphne Lawrence, Ellize, Evangelia, Greg, KG, Lila, Zaf, Τάνια Μπρεάζου, Μίλτος Χαρόβας!

Guest Star ο Σάκης Ρουβάς!

Τη μεγαλύτερη μουσική εμπειρία της χρονιάς θα παρουσιάσουν η Dat Lilly, η Venetia Kamara και θα συμμετέχει και ο John Tsioras. 

Δείτε εδώ το Line Up

#ΗΘΕ23: Guest Star o Σάκης Ρουβάς!

#FreeYourEmotion, απόλαυσε live την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion και υποστήριξε έμπρακτα τους μαθητές των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Η Amita Motion, δίπλα στη Θεσσαλία με όλη τη θετική μας ενέργεια! 

Η Amita Motion αναλαμβάνει την πρωτοβουλία έμπρακτης υποστήριξης συνανθρώπων μας σε ανάγκη, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας. Συνεργάζεται με την εθελοντική οργάνωση «Humanity Greece» και προσκαλεί το κοινό να συμβάλει στη στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, όλοι μαζί συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, ρούχα και μάσκες για τους μαθητές των περιοχών σε ανάγκη. Όλοι μαζί στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια στη Θεσσαλία!

«Ό,τι πεις» από την Ελένη Φουρέιρα και την Amita Motion 

Με έμπνευση το #FreeYourEmotion, που κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό εάν το εκφράσεις, η Amita Motion συνεργάζεται με την Ελένη Φουρέιρα και μαζί δημιουργούν το τραγούδι «Ό,τι πεις». Το κοινό συμμετείχε στη δημιουργία του, μέσω του Tik Tok Challenge της Amita Motion με την Ελένη Φουρέιρα, ψηφίζοντας για την τελική μορφή του τραγουδιού και το οποίο θα απολαύσει για πρώτη φορά live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023! 

Συλλεκτικές συσκευασίες με μοναδική AR εμπειρία

Η Amita Motion δημιούργησε ειδικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 μία συλλεκτική συσκευασία, η οποία συνδέεται με την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (AR – augmented reality). Στις συλλεκτικές συσκευασίες έχει τοποθετηθεί QR Code, το οποίο όταν «σκαναριστεί» προσφέρει μία μοναδική AR εμπειρία με το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα και της Amita Motion «Ό,τι πεις», επιτρέποντας την αποκλειστική ακρόασή του.  

Amita Motion Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 

#FreeYourEmotion

ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2023 by AMITA MOTION | ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion!  
amitamotion.gr 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ