Οι παρουσιαστές της Ημέρας Θετικής Ενέργειας
Μουσικη

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion στηρίζει έμπρακτα τους μαθητές της Θεσσαλίας

Προσφέροντας 500.000 ευρώ και πλήθος σχολικών ειδών!
62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion πραγματοποιήθηκε για 18η χρονιά στις 15 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας. 

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, πραγματοποιήθηκε για 18 η χρονιά, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5 και ήταν αφιερωμένη στους μαθητές της Θεσσαλίας. Με περισσότερους από 60.000 θεατές προσέφερε μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, στέλνοντας και ηχηρό μήνυμα θετικής ενέργειας και έμπρακτης υποστήριξης στους μαθητές σε ανάγκη!

η Ελένη Φουρέιρα στην ημέρα θετικής ενέργειας
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Η Amita Motion, μέσα από την πρωτοβουλία της να προσφέρει 5€ για κάθε συναίσθημα που εκφράστηκε στο Free Your Emotion Booth, το οποίο βρισκόταν στο χώρο της συναυλίας της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023, απέδειξε, για ακόμα μια φορά, πως κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό, όταν το εκφράσεις. Έτσι, συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 ευρώ στον κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας, το οποίο ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας και θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη της μαθητικής κοινότητας της Θεσσαλίας.

O Kidd στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Επιπλέον, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση « Humanity Greece » και την εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού, συγκέντρωσε πλήθος σχολικών ειδών, ρούχων και μασκών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα οποία θα μοιραστούν στους μαθητές των περιοχών που επλήγησαν στη Θεσσαλία.

τραγουδιστές στην σκηνή της ημέρας θετικής ενέργειας
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Οι παρουσιαστές της φετινής Ημέρας Θετικής Ενέργειας, Dat Lilly, Venetia Kamara και John Tsioras, υποδέχτηκαν το κοινό και σήμαναν την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion!

Η klavdia στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας
© Panoulis Photography

O Μίλτος Χαρόβας ένωσε τη φωνή του με το κοινό, δίνοντας τη σκυτάλη στην Ellize που ενθουσίασε

H Evangelia ανέβηκε στη σκηνή δίνοντας τον ρυθμό με την Τάνια Μπρεάζου να ξεσηκώνει με την ερμηνεία της. 

Η Daphne Lawrence έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό, με τον Zaf να τραγουδά τις επιτυχίες του. 

O Sigma μάγεψε τους fans της Amita Motion με την ερμηνεία του.

Στο πιο θετικό stage συνέπραξαν οι Kings, με τον Mc Daddy, τον Greg και τον KG απογειώνοντας με τις ρίμες και τον ρυθμό τους το κατάμεστο P5, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο ΟΑΚΑ. 

Το επόμενο live act ήταν από τον Ivan Greko, o οποίος ξεσήκωσε το κοινό με το performance του.

Στη συνέχεια η Lila χάρισε έντονες μουσικές στιγμές με το μουσικοχορευτικό της show. 

O Kidd έδωσε το δικό του δυνατό ρυθμό επί σκηνής και σε ντουέτο με την Ellize.

Η klavdia στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας
© Panoulis Photography

© Panoulis Photography

Η Καλομοίρα
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Η Καλομοίρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion παρουσιάζοντας medley επιτυχιών της και ένα ντουέτο-έκπληξη με τη Venetia Kamara.

Με τον Mente Fuerte να ακολουθεί και να χαρίζει έντονες μουσικές στιγμές. 

απόσπασμα από συναυλία Playmen & Klavdia
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Οι Playmen & η Klavdia έστειλαν τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με την εμφάνισή τους, ενώ τραγούδησαν μαζί και με τη Dat Lilly σε μία ξεχωριστή συνεργασία. 

Το κοινό υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα τον Hawk με τις επιτυχίες του.

O FY μαζί με τον Mc Daddy άφησαν το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα στη βραδιά.

Η Αναστασία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού.

Ο Σάκης Ρουβάς στην σκηνή
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, ο guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 από την Amita Motion, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show με διαχρονικές επιτυχίες αλλά και νέες κυκλοφορίες, που εντυπωσίασε και ξεσήκωσε τις χιλιάδες κοινού.

Στη συνέχεια, το μικρόφωνο πήρε ο Trannos και ράπαρε, ενώ μοιράστηκε τη σκηνή και με τους Kings.

στιγμή από την συναυλία του Trannos
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Η κορυφαία, ποπ σταρ, Ελένη Φουρέιρα, ως ambassador του #freeyouremotion by Amita Motion, τραγούδησε live για πρώτη φορά το τραγούδι που δημιούργησε με την Amita Motion, με τίτλο «Ό,τι πεις», γεμίζοντας το κοινό με θετική ενέργεια. Παρουσίασε, επίσης, medley με ντουέτα με τον FY, τον Trannos και τον Mc Daddy.

O Saske παρουσίασε ένα θετικό performance, για να ακολουθήσει ο Sidarta και, έπειτα, στο closing act της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2023 συνέπραξαν οι δυο τους και χόρεψαν με το κοινό στους ρυθμούς των επιτυχιών τους.

απόσπασμα συναυλίας
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θέμης Γεωργαντάς, σε μία αναπάντεχη εμφάνιση στην  Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, μαζί με τους φετινούς παρουσιαστές της μεγαλύτερης μουσικής γιορτής της χώρας, ανακοίνωσαν το συνολικό ποσό των 500.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε στον κουμπαρά της Θετικής Ενέργειας και το οποίο θα προσφέρει η Amita Motion για την οικονομική υποστήριξη των μαθητών της Θεσσαλίας.

Ο Hawk στην σκηνή
ⓒ Panoulis Photography

ⓒ Panoulis Photography

Ο αγαπημένος χυμός των νέων, η Amita Motion, με το σύνθημα #FreeYourEmotion μας αποδεικνύει ότι κάθε συναίσθημα μπορεί να γίνει θετικό αν το εκφράσουμε και το απελευθερώσουμε, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους μαθητές των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Αποσπάσματα από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 by Amita Motion!

Σχετικά με την Amita Motion

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων και ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά της. Εδώ και 16 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη Θετική Ενέργεια και την μουσική. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής με πάνω από 80.000  νέους στο OAKA. Αποτελεί σημείο αναφοράς στη μουσική σκηνή προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. 

Το 2018, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας κατέκτησε τη 2η θέση της διεθνούς διοργάνωσης Eventex 2018 Global Event Awards, στην κατηγορία People’s Choice.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (48.5%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 54 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA και ο καφές Costa Coffee, προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα Three Cents και τα Tsakiris Chips, καθώς και ο Caffè Vergano. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα στην Ελλάδα, των ενεργειακών ποτών Monster, των προϊόντων της ζυθοποιίας ΑΒInBev, αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδατο Facebook και το Instagram. 

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion!  

Facebook: Amita Motion 

Instagram: amitamotion

TikTok: amita_motion

YouTube: AmitaMotionOfficial

Website: amitamotion.gr

Δειτε περισσοτερα