Market

Η FREENOW ανταποκρίνεται στην ανάγκη των επιβατών και αναβαθμίζει τις προγραμματισμένες διαδρομές με ταξί

Εγκαινιάζει τη δυνατότητα προκράτησης μίας διαδρομής με ταξί έως και 4 ημέρες νωρίτερα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Η FREENOW ανταποκρίνεται στην ανάγκη των επιβατών και αναβαθμίζει τις προγραμματισμένες διαδρομές με ταξί

FREENOW: Η νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία αποτελεί τη λύση στην ανάγκη των χρηστών της εφαρμογής να μπορούν να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους πιο εύκολα και γρήγορα.

H FREENOW, το Νο1 Taxi app στην Ελλάδα, εγκαινιάζει τη δυνατότητα προκράτησης μίας διαδρομής με ταξί έως και 4 ημέρες νωρίτερα, στοχεύοντας σε αποτελεσματικότερη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Η νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία αποτελεί τη λύση στην ανάγκη των χρηστών της εφαρμογής να μπορούν να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους πιο εύκολα και γρήγορα.

Η FREENOW ρώτησε τους χρήστες της πώς προτιμούν να μετακινούνται στην πόλη και αποκόμισε σημαντικές πληροφορίες. Με βάση την έρευνα της εταιρείας, το 54% των χρηστών επιλέγει ταξί για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, ενώ σχεδόν το 65% δήλωσε ότι προτιμά να προγραμματίζει τις διαδρομές με ταξί, ειδικά όταν πρόκειται για διαδρομή προς κάποιο αεροδρόμιο ή λιμάνι της Ελλάδας. Οι μισοί χρήστες της εφαρμογής θα προγραμμάτιζαν τη διαδρομή με ταξί 1 μέρα πριν. Περισσότεροι από 1.500 χρήστες δηλώνουν ότι η μείωση του χρόνου αναμονής είναι ο βασικός λόγος που θα προγραμμάτιζαν μια διαδρομή με ταξί, ενώ το αίσθημα της ασφάλειας και ψυχικής ηρεμίας αποτελούν εξίσου βασικό λόγο για το 60% των χρηστών.

Η FREENOW πλέον προσφέρει την αναβαθμισμένη δυνατότητα προκράτησης διαδρομής με ταξί έως και 4 ημέρες νωρίτερα, με σκοπό να προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση. Οι χρήστες του FREENOW app θα έχουν τη δυνατότητα, με ένα κλικ, να προσθέτουν την προγραμματισμένη διαδρομή τους στο ημερολόγιο του κινητού και θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη του αιτήματός τους. Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας σημειώνει: “Μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των χρηστών και πλέον, διαθέτουμε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει σε όλους να χρησιμοποιούν το FREENOW app για να κάνουν κράτηση των διαδρομών με ταξί έως και 4 ημέρες νωρίτερα. Με τη νέα βελτιωμένη υπηρεσία, οι επιβάτες θα μπορούν να ορίζουν το σημείο παραλαβής και τον προορισμό εκ των προτέρων, να βλέπουν το κόστος της διαδρομής και να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματος τους, όλα μέσα από την εφαρμογή της FREENOW. Παράλληλα, η υπηρεσία προσφέρει στους οδηγούς που συνεργάζονται με τη FREENOW τη δυνατότητα να οργανώνουν το πρόγραμμά τους, ξεχωρίζοντας τα προγραμματισμένα τους ραντεβού."

Η ανανεωμένη υπηρεσία για προγραμματισμένες διαδρομές με ταξί καλύπτει διαδρομές σε κάθε σημείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου η FREENOW είναι ενεργή, και συστήνεται ειδικότερα για μακρινούς προορισμούς, όπως το αεροδρόμιο, αλλά και για διαδρομές με ταξί νωρίς το πρωί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ