Market

Η πιο νόστιμη νηστεία στα Bread Factory

Ψηλά τα Χέρια!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5z5a63406340

Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας έχει γεύση απο Bread Factory, με πληθώρα από φρέσκα και ποικίλα προϊόντα ακόμα και για αυτούς που νηστεύουν. 

Την περίοδο της Σαρακοστής στα καταστήματα Bread Factory σε ολόκληρη την Αθήνα και τη Λάρισα, μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας αλλά και πολλές νηστίσιμες επιλογές για όσους νηστεύουν και... όχι μόνο! Πάρε μια γεύση:

-Η πρωταγωνίστρια της Σαρακοστής, η λαγάνα, στα καλύτερά της!  Μπορείς να βρεις λαγάνα παραδοσιακή, με καλαμπόκι, ολικής, με ελιά και με λιαστή ντομάτα.

5z5a64046404

-Χαλβά σε όλες τις εκδοχές του. Με βανίλια, με σοκολάτα, ολικής, με αμύγδαλα και κουβερτούρα σοκολάτας, με στέβια καθώς και Φαρσάλων αλλά και σιμιγδαλένιο.

-Ελιές, συσκευασμένους χαλβάδες, ποικιλία σε όσπρια και ζυμαρικά αλλά και ταραμοσαλάτα από τα ράφια του Bakali Deli.

-Κλασικές συνταγές για όσους νηστεύουν και...όχι μόνο από μαγειρευτά φαγητά από το εστιατόριό μας με πολλές επιλογές όπως γεμιστά, αρακάς λαδερός, αγκινάρες αλά πολίτα, γίγαντες, μυδοπίλαφο, καλαμαράκια τηγανιτά και γαρίδες ψητές με ψητά λαχανικά.

5z5a63686368

-Μεγάλη ποικιλία σε νηστίσιμα αρτοσκευάσματα και σφολιάτες, όπως φοκάτσια με ελιά, ντομάτα και πεϊνιρλί με ψητά λαχανικά, μανιταρόπιτα και πατατόπιτα.

Καλή Σαρακοστή!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ