Market

H Eλένη Ψυχούλη και oι Σεφ στον Αέρα σε κουζίνα neoset

Από την Δευτέρα 13/10, και κάθε μέρα στις 16:45 στον ΣΚΑΙ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78329-158015.gif

Από την Δευτέρα 13/10, και κάθε μέρα στις 16:45 στον ΣΚΑΙ.

Η ταλαντούχα Ελένη Ψυχούλη και η εκπομπή της «Σεφ στον Αέρα» συνεχίζουν να εμπιστεύονται κουζίνα neoset, για να μας μαγειρέψουν και φέτος εύκολες, εναλλακτικές και νόστιμες συνταγές. Στην κουζίνα της, δύο φορές την εβδομάδα, ως τακτικός καλεσμένος θα βρίσκεται και ο αγαπητός Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Για μια ακόμη σεζόν, πρωταγωνιστής στο στούντιο της εκπομπής είναι η μοντέρνα πρόταση κουζίνας από τη neoset, κατασκευασμένη από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά. Οι αποχρώσεις σε βιολετί gloss και καπουτσίνο ματ συνδυασμένες με χρώματα φυσικού ξύλου, δίνουν μια αίσθηση άνεσης, ζεστασιάς και χαλάρωσης. Παράλληλα, η ξύλινη τραπεζαρία Wood σε μορφή δρυς ανοιχτό και οι καρέκλες τραπεζαρίας Roy σε λευκό και κόκκινο χρώμα προσδίδουν μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στο χώρο.

Το σύστημα καναπέ Puzzle διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του στούντιο καθώς απαρτίζεται από κομμάτια που προσαρμόζονται και δίνουν την ευκαιρία στον καθένα να δημιουργεί το προσωπικό του σχέδιο καναπέ. Τέλος, μια εξαιρετικά γουστόζικη αντίθεση στο χώρο δημιουργεί η βιβλιοθήκη σειράς basic σε κόκκινο χρώμα και η πολυθρόνα Romance.

Η σύγχρονη σχεδιαστική και κατασκευαστική κομψότητα της κουζίνας neoset προσφέρει εξαιρετική εργονομία και ελευθερία κινήσεων που μετουσιώνεται σε ένα λειτουργικό και δημιουργικό χώρο. Επισκεφτείτε και εσείς τώρα ένα από τα 28 καταστήματα neoset σε όλη την Ελλάδα, συναντηθείτε με έναν καταρτισμένο interior designer και μεταμορφώστε την κουζίνα και τον χώρο σας έτσι όπως εσείς επιθυμείτε! Επίσης, επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα www.neoset.net.gr για περισσότερες πληροφορίες και σχέδια και αποκτήστε μια ολοκληρωμένη άποψη προτάσεων για την κουζίνα σας αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ