Market

Zuccherino: Taste the XMAS Magic

Για τα πιο μαγικά και γευστικά Χριστούγεννα

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
the_sweetest_xmas_basket_1

Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά, γλυκά και πεντανόστιμα και το γλυκό πακέτο Xmas Basket από τα Zuccherino θα συνοδέψει τις πιο όμορφες εορταστικές ευχές.

Κάθε χρόνο στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino ανυπομονούν για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Πλέον, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου βρίσκεται μπροστά μας και η χριστουγεννιάτικη μαγεία είναι απαραίτητη. Οι pastrychef και φέτος έχουν βάλει τα δυνατά τους για τα πιο μαγικά και γευστικά Χριστούγεννα δημιουργώντας, με υλικά ανώτερης ποιότητας, παραδοσιακές & μοντέρνες συνταγές που δε θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο.

χριστουγεννιατικες_λιχουδιες

Πιστοί και φέτος στα εδέσματα των ημερών και χωρίς καμία έκπτωση στα αγνά υλικά, στα Zuccherino τα παραδοσιακά γλυκά απογειώνονται και αποκτούν ακόμα πιο φίνα γεύση. Σε όλα τα καταστήματα θα βρείτε πεντανόστιμα μελομακάρονα με βιολογικό Ελληνικό μέλι, αφράτους κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο, υπέροχες δίπλες και γνήσια panetonne σε 4 μοναδικές γεύσεις. Οι bestseller απολαυστικοί κορμοί σε αγαπημένες αλλά και νέες γεύσεις θα κάνουν το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν αξέχαστα γευστικό.

Οι γιορτές πρέπει να μας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις ατελείωτες ώρες μαγειρέματος. Για τα εορταστικά τραπέζια ετοιμάστηκαν δύο απολαυστικά menu με αλμυρές προτάσεις & επιδόρπιο, τα οποία υπόσχονται να απογειώσουν τις αισθήσεις σας και φυσικά να σας λύσουν τα χέρια!

panettone_choco_caramel

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η βασιλόπιτα Zuccherino φτιαγμένη με 5 διαφορετικά μπαχαρικά, βούτυρο γάλακτος & πλούσια γέμιση καρυδιών αλλά και οι πολίτικες βασιλόπιτες τσουρέκι με φρέσκο βούτυρο, άρωμα μαστίχας και μαχλέπι θα είναι διαθέσιμες, με το απαραίτητο χρυσό φλουρί για τους τυχερούς της χρονιάς!

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό για το φετινό τραπέζι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία από τις must – taste τούρτες Zuccherino με κάστανο ή ρόδι, κάποιο από τα Sweet Bowls σε αγαπημένες γεύσεις και το newentry Red Velvet XMAS Cake. Είναι βέβαιο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

τουρτα_ροδι_1

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τις αγαπημένες εορταστικές γεύσεις παγωτού, που μόλις ετοιμάστηκαν, μελομακάρονο, pavlova, μιλφέιγ και κάστανο, και αν βρεθείτε σε κάποιο από τα καταστήματα μας ρωτήστε για τις εορταστικές εκπλήξεις που ετοιμάζονται καθημερινά.

Και επειδή είπαμε ότι κανείς δε πρέπει να μένει παραπονεμένος, από τις βιτρίνες των Zuccherino δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι sugar free & gluten free επιλογές σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες αλλά και βασιλόπιτα για όσους ακολουθούν μια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη.

βασιλοπιτα_τσουρεκι

Όλα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, έρχονται στην πόρτα σου ή στην πόρτα των δικών σου με λίγα κλικ. Στείλτε τις πιο "γλυκές ευχές" με τη βοήθεια του Zuccherino eshop.

Φέτος, για να μην στερηθεί κανείς τα γλυκά των Χριστουγέννων, προσφέρetai το πιο γλυκό πακέτο σε μειωμένη τιμή! Το XMAS basket περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, 500gr κουραμπιέδες, 750gr μελομακάρονα και 1 panettone, από 46,20€ στην τιμή των 37,00€!

the_sweetest_xmas_basket_2

Η προσφορά ισχύει για αγορές στα καταστήματα και στο eshop από 12 έως 19/12/2022. Με τις πιο γλυκές ευχές για μία νέα χρόνια γεμάτη αγάπη και δημιουργία!

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή είναι γεμάτα μαγεία. Καλές γιορτές!

Ζαχαροπλαστεία ZUCCHERINO:
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

www.zuccherino.gr
Facebook: @zuccherino ζαχαροπλαστείο
Instagram: @zuccherino.gr
E-shop: https://eshop.zuccherino.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ