Market

Ημέρα των Ευχαριστιών στο εστιατόριο Po’ Boys

Μας περιμένουν! Έχουν στρώσει τραπέζι!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
po_boys_thanksgiving_2022

Thanksgiving Menu σε ένα μεγάλο εορταστικό τραπέζι κάθε τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Στο εστιατόριο το οποίο ξέρει όπως κανένα άλλο την Αμερικάνικη κουλτούρα του φαγητού, σας προσκαλούν και φέτος για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Hμέρα των Ευχαριστιών. Τα ήθη και τα έθιμα της «Ημέρας της Γαλοπούλας» όπως εναλλακτικά αποκαλείται, μεταφέρονται σε ένα μεγάλο εορταστικό τραπέζι το οποίο στρώνεται παραδοσιακά κάθε τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. «Αρχηγός» του οικογενειακού τραπεζιού είναι ο Βασίλης Σπόρος, ενώ καλεσμένοι του είναι όλοι όσοι θα επιλέξουν το Po’ Boys για να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Το μενού των πέντε πιάτων είναι μια ανοιχτή πρόσκληση στις γαστρονομικές συνήθειες και παραδόσεις του δημοφιλούς Δείπνου Ευχαριστιών. Η σούπα βελουτέ κολοκύθας ορίζει την έναρξη του εορταστικού μενού πριν σερβιριστεί η κροκέτα πατάτας με βούτυρο σκόρδου και τυρί κρέμα με μυρωδικά. Ακολουθεί η σαλάτα με παντζάρια, ραπανάκια, ανάμεικτα πράσινα φύλλα και κατσικίσιο τυρί για να συνοδεύσει τον «πρωταγωνιστή» της βραδιάς – Σιγοκαπνιστή γαλοπούλα με πουρέ γλυκοπατάτας, gravy και σάλτσα cranberry. Το δείπνο ολοκληρώνεται με σπιτική πουτίγκα σοκολάτας με παγωτό.

Από το bar, θα σερβίρεται σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς Gluhwein με μπαχαρικά Creole.

Αν ανήκετε σε όσους πιστεύουν στο συμβολισμό της ημέρας ή απλά θέλετε να μπείτε σε εορταστικό κλίμα μετρώντας αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, σας περιμένουν! Έχουν στρώσει τραπέζι!

Για κρατήσεις, Po’ Boys:  210-3234672

Όλα τα πιάτα είναι ατομικά / κόστος μενού 30€ το άτομο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ