Market

Η Travelotopos συμμετέχει ως εταίρος υλοποίησης για το Project Smart Island

Σε συνεργασία με την Amazon και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Travelotopos συμμετέχει ως έταιρος υλοποίησης για το Project Smart Island

Η Travelotopos μέσω της δράσης Smart Island καλωσορίζει τη Νάξο στη νέα εποχή της τεχνολογίας συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην αύξηση των εσόδων από τα Smart Island Attractions

Την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30, η Travelotopos καλωσόρισε τη Νάξο στη νέα εποχή της τεχνολογίας μέσω της δράσης Smart Island. Σε συνεργασία με την Amazon Web Services και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Travelotopos θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην αύξηση των εσόδων από τα Smart Island Attractions, παρέχοντας λύσεις αυτοματισμού και διαδραστικότητας.

tr2__2_

Η εταιρεία Travelotopos συμμετέχει στην ψηφιοποίηση των νησιών/πόλεων παρέχοντας έξυπνες, διαδικτυακές λύσεις συγκεντρώνοντας όλες τις τοπικές υπηρεσίες σε ένα εύχρηστο διαδικτυακό σημείο. Οι κάτοικοι των έξυπνων μνησιών/πόλεων θα μπορούν να προγραμματίζουν από ένα σημείο όλα τους τα ραντεβού στις δημόσιες ή δημοτικές δομές σε λίγα μόλις κλικ και σε ένα μόνο checkout.

Οι δημόσιες αρχές εκσυγχρονίζονται παρέχοντας τη δυνατότητα για δημιουργία κράτησης πολλών ραντεβού σε διαφορετικές τοπικές υπηρεσίες, με άμεση ενημέρωση όλων των τμημάτων, εξοικονομώντας χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.

gr__amazon_presentation

Παράλληλα, κληρονομώντας την διεθνώς πιστοποιημένη σύνδεση της Travelotopos με τα συστημάτα των παγκόσμιων διαδικτυακών ταξιδιωτικών πρακτόρων (TripAdvisor, GetYourGuide, TUI Musement, Tiqets of AirBnB,κ.α.) για μουσεία και αξιοθέατα θα συντελέσει καθοριστικά στην αύξηση των εσόδων και της προβολής των πόλεων ενώ παράλληλα θα μειώσει το λειτουργικό κόστος μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ