Market

Zuccherino: «Grab a Spoon» και ζήσε την απόλυτη εμπειρία gelato

Αυθεντικό χειροποίητο παγωτό

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zucherino
Γιαούρτι με Φρούτα του Δάσους και Ξηρούς Καρπούς

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino: Αποκαλύπτουν τα πέντε μυστικά που κάνουν το Zuccherino Gelato μοναδικό.

Εδώ και 35 χρόνια στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino δημιουργούν για εσάς αυθεντικό χειροποίητο παγωτό. Φέτος, είναι έτοιμοι να σας αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβονται πίσω από ένα Zuccherino gelato scoop. Βασικά συστατικά που προσφέρουν αυτό το κάτι ξεχωριστό και κάνουν το Zuccherino Gelato μοναδικό, είναι η αγάπη και η άρτια κατάρτιση των Gelato Masters, και φυσικά οι πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινάμε με το #gelatosecret#1 που δεν είναι άλλο από το 100% φρέσκο ελληνικό γάλα. Έρχεται καθημερινά στα εργαστήρια του Zuccherino, από την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης, παστεριώνεται από τους ίδιους και φυσικά είναι αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε scoop απόλαυσης!

Το Fiordi Latte είναι η απόδειξη αυτής της γεμάτης γεύσης που προσφέρει μόνο το φρέσκο γάλα.

Fior di Latte & Fragola Sorbetto
Fior di Latte & Fragola Sorbetto

Μένουμε στις πρώτες ύλες για να περάσουμε στο #gelatosecret#2, το οποίο θα καταλάβετε με μία μόνο λέξη: sorbetto! Το δεύτερο μυστικό είναι τα φρέσκα φρούτα, όλα επιλεγμένα ένα προς ένα από μικρούς παραγωγούς και φυσικά φρέσκα. Προτιμώνται τα φρούτα εποχής για ακόμα πιο πλούσια γεύση. Ένα scoop Fragola Sorbetto είναι η πρόταση του Zuccherino για να δροσίσετε τα απογεύματά σας.

Το gelatosecrets#3 είναι η αναλλοίωτη ποιότητα, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Συστατικό αδιαπραγμάτευτο σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες «παντρεύονται» με τέτοιο τρόπο από τους gelato masters και το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό. Η Extra Dark Chocolate, φτιαγμένη από 100% bitter σοκολάτα, αλλά και η best seller Death by Chocolate, που συνδυάζει 3 διαφορετικές σοκολάτες μαζί -λευκή, γάλακτος και bitter-, είναι η μετουσίωση αυτού του μυστικού.

Scoop by Scoop
Scoop by Scoop

Τώρα, μπαίνοντας κάποιος σε ένα κατάστημα Zuccherino, εύκολα αντιλαμβάνεται το #gelatosecrets#4. ΠΟΙΚΙΛΙΑ. Οι βιτρίνες των παγωτών φιλοξενούν καθημερινά δεκάδες γεύσεις που εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε κάνουν να μην ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις. Δεν είναι τυχαίο πως η λίστα των Zuccherino gelato γεύσεων αριθμεί πάνω από 100 διαφορετικές! Κλασσικές γεύσεις όπως Σοκολάτα, Fragola sorbetto, Banoffee αλλά και απρόβλεπτοι συνδυασμοί όπως Monte Carlo,Twix Toffee και Mascarpone Fragola αλλά και γεύσεις χωρίς ζάχαρη, Lactosefree, 100% Vegan και Glutenfree και πάρα πολλές ακόμα επιλογές.

Γεύσεις Sorbetto
Γεύσεις Sorbetto

Το τελευταίο μυστικό είναι κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν. Κάθε κατάστημα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο παραγωγής, όπου καθημερινά οι gelato masters δημιουργούν όλες αυτές τις υπέροχες γεύσεις σε ποσότητες βάσει των αναγκών κάθε καταστήματος. Το #gelatosecrets#5, λοιπόν, είναι πως το παγωτό που απολαμβάνουμε είναι πάντα φρέσκο αφού έρχεται απευθείας από την πηγή στη βιτρίνα κάθε καταστήματος.

Gluten Free Collection
Gluten Free Collection

Όλα τα παραπάνω, δεν θα είχαν καμία σημασία όμως χωρίς τους ανθρώπους των Zuccherino, που η φαντασία και η αγάπη που έχουν, φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια και επιβεβαιώνεται σε κάθε κουταλιά. «Grab a Spoon» λοιπόν και γευτείτε το αγαπημένο σας Zuccherino gelato. 

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ZUCCHERINO:
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

www.zuccherino.gr
Facebook: @zuccherino ζαχαροπλαστείο
Instagram: @zuccherino.gr 
eshop.zuccherino.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ