Market

Herbalife Nutrition: Συγχαίρει τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων

Για την εξαιρετική τους παρουσία, τη συμμετοχή και τις σπουδαίες διακρίσεις που κατάφεραν

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Πόλακ –Στίβος- Άλμα επί κοντώ

H Herbalife Nutrition, ως Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, συγχαίρει τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Από το 2019, με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, η Herbalife Nutrition ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενώ παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» συνέβαλε έμπρακτα στο στόχο της μεγαλύτερης δυνατής εκπροσώπησης Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, στηρίζοντας επιλεγμένους αθλητές.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων της 32ης Ολυμπιάδας, η Herbalife Nutrition εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής για την εξαιρετική τους παρουσία, τη συμμετοχή και τις σπουδαίες διακρίσεις που κατάφεραν. Η Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα μας χάρισε 2 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο και 11 θέσεις μέσα στην τελική οκτάδα. Επιπρόσθετα, συγχαίρει τους αθλητές της Herbalife Nutrition που τίμησαν τα ελληνικά χρώματα και μας έκαναν υπερήφανους.

Η ομάδα της Herbalife Nutrition

  • Βύρωνας Κοκκαλάνης – Ιστιοπλοΐα RSX: 11η θέση

Βύρωνας Κοκκαλάνης

  • Νόρα Δράκου – Κολύμβηση 4x100 Μεικτή Σκυταλοδρομία Mixed: 11η θέση με πανελλήνιο ρεκόρ

Νόρα Δράκου

  • Ελένη Πόλακ –Στίβος- Άλμα επί κοντώ: 19η θέση
  • Χρήστος Βολικάκης – Ποδηλασία Πίστας: 20ή θέση

Χρήστος Βολικάκης

  • Ευαγγελία Πλατανιώτη/Εβελίνα Παπάζογλου – Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Οι απρόβλεπτες συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία δυστυχώς στέρησαν από το δίδυμο της συγχρονισμένης κολύμβησης τη συνέχεια της συμμετοχής τους, παρά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση στο ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικού του ντουέτου.

Ευαγγελία Πλατανιώτη/Εβελίνα Παπάζογλου

Η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. H πειθαρχία, η σκληρή δουλειά και η συγκίνηση για την τελική επίτευξη των στόχων είναι μαθήματα ζωής για όλους. Η Herbalife Nutrition θα συνεχίσει να στέκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους για διάκριση και με ιδιαίτερη χαρά συνεχίζουμε ως "Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας" μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ