Market

Δυναμική η είσοδος της Alexandrion wines & spirits στην Ελλάδα

Με αποκλειστική εκπροσώπηση 23 διεθνών οίκων και συνολικά 54 brands

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alexandrion_wines_spirits.jpg

​Η Alexandrion Wines & Spirits εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά αναλαμβάνοντας την εισαγωγή, διανομή και προώθηση ποτών & κρασιών σε όλη την επικράτεια.

Η Alexandrion Wines & Spirits, μέλος του Ομίλου Alexandrion, εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά αναλαμβάνοντας την εισαγωγή, διανομή και προώθηση αλκοολούχων ποτών & κρασιών σε όλη την επικράτεια. Με αφετηρία το πάθος και οδηγό τη διεθνή της εμπειρία, υπόσχεται να παρέχει μοναδικά προϊόντα στους Έλληνες καταναλωτές. Η εταιρεία ξεκινά με την αποκλειστική εκπροσώπηση 23 διεθνών οίκων και συνολικά 54 brands.

O Όμιλος Alexandrion - με θυγατρικές σε Ρουμανία, Κύπρο, Βραζιλία, ΗΠΑ και τώρα στην Ελλάδα - αποτελεί συνδυασμό ιστορίας, παράδοσης και εμπειρίας που χρονολογείται από το 1789. Διαθέτει πολυβραβευμένα προϊόντα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου θεωρούνται από τις πιο σύγχρονες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Δέσμευση των ανθρώπων της Alexandrion Wines & Spirits αποτελεί η αποτελεσματική εμπορική ανάπτυξη και η ισχυρή επέκταση της διανομής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα – τόσο αυτών που παράγει ο Όμιλος όσο και αυτών που αποκλειστικά εκπροσωπεί. 

Alexandrion Wines & Spirits


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα alexandrionwinesandspirits.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ