Market

Hansaplast: «Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε»

Το νέο Hansaplast φροντίζει και προστατεύει τις πληγές και τις στιγμές σας

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hansaplast: Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε

Hansaplast. Για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ακόμα πιο ανανεωμένο, σας συντροφεύει στη φροντίδα, στην άνεση, στην ξενοιασιά.

Ακόμα και μικρά χτυπήματα μπορεί να διαταράξουν την ημέρα σας και να διακόψουν κάτι αγαπημένο που κάνατε, είτε αυτό είναι το παιχνίδι σας, η άθληση, η κηπουρική ή η μαγειρική σας. Και το τελευταίο που θέλετε, είναι κάτι που θα χαλάσει τη διάθεση σας και δε θα σας αφήσει να συνεχίσετε «να το ζείτε». Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς μια απλή πληγή που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε μόλυνση σας ταλαιπωρεί πολύ περισσότερο από όσο φανταζόσασταν. Το Hansaplast πάντα, και τώρα ακόμα πιο ανανεωμένο, σας συντροφεύει στη φροντίδα, στην άνεση στην ξενοιασιά.

Είναι εκεί και σας ψιθυρίζει: «Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε»

Νέο Hansaplast. Με φροντίδα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  • 1. Ασπίδα προστασίας κατά της βρωμιάς και των βακτηρίων, εμποδίζοντας κατά 99% την επαφή τους με την πληγή
  • 2. Νέοι κωδικοί
  • 3. Δέσμευση στην βιωσιμότητα
  • 4. Νέα συσκευασία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Σε μια εποχή που έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ να συνεχίσετε ανενόχλητοι τις δραστηριότητες που απολαμβάνετε, το Hansaplast φροντίζει και προστατεύει τις πληγές και τις στιγμές σας με την υπόσχεση: «Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε».

1. Ασπίδα προστασίας
Όλη η σειρά επιθεμάτων Hansaplast λειτουργεί σαν ασπίδα προσφέροντας 99% προστασία από τα βακτήρια. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι σε κάθε πληγή προσφέρεται η μέγιστη δυνατή προστασία από τις μολύνσεις και, κυρίως, δίνεται η δυνατότητα στο σώμα να επιστρατεύσει τους φυσικούς του μηχανισμούς επούλωσης, ανενόχλητο. Αυτό μειώνει σημαντικά τόσο τον κίνδυνο επιπλοκών, όσο και την ανησυχία σας. Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, υπάρχει η λάθος αντίληψη ότι αφήνοντας την πληγή απροστάτευτη, επουλώνεται καλύτερα. Κάτι που είναι ένας μεγάλος μύθος, αφού μια ανοιχτή πληγή αποτελεί «είσοδο» για βακτήρια και βρωμιά, αυξάνοντας σημαντικά την πιθανότητα σημαντικών μολύνσεων με πολλές δυσάρεστες επιπλοκές στην υγεία και τη διάθεση.

2. Νέοι κωδικοί
Το νέο Hansaplast ELASTIC αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας αδιάβροχο υλικό, που προσαρμόζεται τέλεια στο δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε κάθε σημείο του σώματος, ακόμη και στα χέρια και στους αγκώνες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση. 
Την πληγή καλύπτει ένα επίθεμα που την προστατεύει, επιταχύνοντας την επούλωσή της, ενώ τα ελαστικά του σημεία διασφαλίζουν τη σταθερότητά του, προσφέροντας όλο μαζί την ασπίδα προστασίας του Hansaplast. 

3. Δέσμευση για βιωσιμότητα
Η υπόσχεση του Hansaplast  «Συνέχισε να το ζεις. Σε καλύπτουμε» δεν απευθύνεται μόνο στον άνθρωπο, αλλά και στην κοινωνία και το περιβάλλον. Πιστή στις αξίες της Beiersdorf, η μάρκα Hansaplast με τις νέες συσκευασίες της μειώνει κατά 106 τόνους το χαρτί ετησίως, ενώ το υλικό τους είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Επίσης, μέχρι το 2025, όλες οι συσκευασίες θα είναι κατά 100% επαναχρησιμοποιούμενες και ανακυκλώσιμες. 
Η δέσμευση της μάρκας Hansaplast αφορά και τη φροντίδα των ανθρώπων με αλλεργίες, κι έτσι η πλειοψηφία των κωδικών είναι latex-free, απαντώντας έτσι στο σημαντικό θέμα των ατόμων με αλλεργία στο latex. 

4. Συσκευασία με εκπαιδευτικό περιεχόμενο 
Η ανανεωμένη συσκευασία προσφέρει τόσο τη σιγουριά προστασίας με αποτύπωση της ασπίδας και του πραγματικού μεγέθους των επιθεμάτων, όσο και χρήσιμες πληροφορίες για τη ρουτίνα φροντίδας της πληγής με 3 απλά βήματα: 
Καθαρισμός – Επούλωση - Προστασία.
Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν τα 3 αυτά απλά βήματα προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η έως και δύο φορές ταχύτερη επούλωση σε σχέση με μια απεριποίητη πληγή και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας. 

Ο στόχος όλων των παραπάνω είναι να νιώσετε τη μέγιστη προστασία και φροντίδα, όσο συνεχίζετε να ζείτε και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ