Market

Η FIX Hellas παρουσιάζει τις συλλεκτικές συσκευασίες ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ

Έμπνευση από Ελλάδα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
FIX Hellas ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ

Η FIX Hellas, η πρώτη ελληνική μπύρα, παρουσιάζει τις συλλεκτικές συσκευασίες ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ, εμπνευσμένες από την ποικιλομορφία της χώρας.

Οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas «ζωντανεύουν» κάθε γωνιά της Ελλάδας και αναδεικνύουν τους ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες, συνώνυμα αυθεντικότητας και διαχρονικότητας όπως η FIX Hellas, η πρώτη ελληνική μπύρα.

Με κεντρικό μήνυμα το «ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ» και εμπνευσμένες από την ποικιλομορφία της χώρας, οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες αποτυπώνουν μέσα από μία σύγχρονη ματιά, σε τρία μοναδικά σχέδια την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του αστικού, ηπειρωτικού και νησιωτικού τοπίου της Ελλάδας. Αγκαλιάζοντας το εμβληματικό λογότυπο της FIX Hellas, οι τρεις χαρακτηρίστηκες φιγούρες πρωταγωνιστούν ως πραγματικοί ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες ενώ γύρω τους ζωντανεύουν γνώριμες εικόνες, διαχρονικές αξίες, εμπειρίες, προορισμοί και καταστάσεις που σας «δένουν» με κάθε γωνιά του τόπου σας, αλλά και μεταξύ σας.

FIX Hellas ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ
FIX Hellas ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ

Το περιστέρι, ο παρατηρητής του αστικού τοπίου, πλαισιώνεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της πόλης, όπως το γραφικό παγκάκι στην πλατεία, το γνώριμο κουλουρά που συναντάτε στις πρωινές σας βόλτες και τα κλασσικά στέκια, όπου με την παρέα χτίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

Το καΐκι, αντιπροσωπεύοντας τον αυθεντικό ήρωα της θάλασσας, αποκαλύπτει κρυφά περάσματα που οδηγούν στα πιο απόμερα και μαγικά μέρη των νησιών, σε κρυστάλλινες παραλίες και περιπετειώδεις διαδρομές, κάτω από τον καυτό ήλιο και τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού.

Η κατσίκα, ο πραγματικός θαμώνας της επαρχίας, που ξέρει κάθε βράχο, κάθε μυστικό μονοπάτι, κάθε γεφύρι και θα σας οδηγήσει στα καλύτερα πανηγύρια, εκεί που ο ήχος των παραδοσιακών ακουσμάτων φέρνει κοντά τον λόκαλ με τον επισκέπτη, τον παππού με τα εγγόνια, τον παραδοσιακό τύπο με τον εναλλακτικό.

FIX Hellas ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ

Καθένας από εσάς είναι ένας πραγματικός ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ, ένας γνήσιος ντόπιος στην πόλη, στην επαρχία και στο νησί του, πρόθυμος να μοιραστεί αλλά και να ανακαλύψει νέα μυστικά της χώρας. Όχι απλά λόκαλ, αλλά ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ.

Ανακαλύψτε και εσείς τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες και μοιραστείτε τις δικές σας ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ εμπειρίες όπου και αν βρεθείτε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ