Market

Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ τώρα με Νέο Campus στην Αγία Παρασκευή

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων 465

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
iek-delta.jpg

Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής

Από τον Ιούλιο του 2020, οι Σχολές ΔΕΛΤΑ μεγαλώνουν, δημιουργώντας νέο campus στην Αγία Παρασκευή, εξυπηρετώντας έτσι και τα Βόρεια & Ανατολικά προάστια της Αττικής.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων 465, μόλις 10 λεπτά από τη στάση Μετρό Αγίας Παρασκευής, ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Στο campus της Αγίας Παρασκευής, θα βρεις θεματικά εργαστήρια και αίθουσες όλων των ειδικοτήτων & πρότυπες υποδομές μηχανολογίας, σε μία ακόμα εξειδικευμένη εκπαιδευτική μονάδα 800m2 που εκτείνονται σε 3 ορόφους.

Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής που έχουν δυσκολότερη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Στο νέο campus παρέχεται και parking επισκεπτών, ενώ το κτίριο πληροί όλες τις προδιαγραφές προσβασιμότητας και λειτουργικότητας για ΑμΕΑ, λειτουργεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και είναι σχεδιασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

*Το campus λειτουργεί προσωρινά ως κέντρο ενημερώσεων για τα νέα τμήματα που θα εγκαινιαστούν κανονικά με την έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου τον Οκτώβριο.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται με δύο ακόμα Campus, στο κέντρο της Αθήνας και στο Περιστέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ