Market

Η Yamamay παρουσιάζει τη συλλογή Beachwear 2014

Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

‘Ήλιος, ομορφιά και οι πιο εξωτικές παραλίες του κόσμου, αποτελούν την φόρμουλα της επιτυχίας που χρησιμοποίησε η Yamamay για την νέα κολεξιόν Καλοκαίρι 2014.

Μια περιοδεία σε όλο τον κόσμο, που ξεκινά από το Κανκούν του Μεξικού, με πρωταγωνίστρια την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, Gabriel Isler - Μις Υφήλιος 2013- να συλλαμβάνεται από τη φωτογραφική μηχανή του φωτογράφου Fadil Berisha.

Το κάλλος και ο αισθησιασμός του κοριτσιού από την Βενεζουέλα ενισχύουν τα υπέροχα στυλ της νέας καλοκαιρινής συλλογής καθώς και το πολύτιμο μαγιό από τη capsule κολεξιόν "Yamamay for Miss Universe”.

Επόμενος σταθμός, η μαγευτική παραλία Tulum με άλλη μία Λατίνο-Μεσογειακή καλλονή, την Angela Martini να μας σαγηνεύει με τις καμπύλες της, φορώντας μαγιό και beachwear με έθνικ διάθεση αλλά και φωτεινά και κεντημένα στο χέρι υφάσματα. Και το 2014 συνεχίζεται η συνεργασία με τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή Amir Slama, με αυθεντικές σειρές beachwear και mix & match μαγιό συνδυάζοντας αρμονικά τους κόσμους της Βραζιλίας και της Yamamay

Επόμενη τοποθεσία της περιοδείας η Βραζιλία και οι υπέροχες βόλτες στην παραλία της Bossa Nova είναι το φόντο του πιο επιτυχημένου και πιο πολύχρωμου τμήματος της συλλογής μας, συμπεριλαμβανομένης της σειράς από γυναικείες και ανδρικές σαγιονάρες "Brasileras" που δεν πρέπει να χάσετε.

Η συλλογή «I love Y» ειδικά σχεδιασμένη για τις νεαρές γυναίκες ζωντανεύει και πάλι με κρόσσια, λουλούδια, animalier prints και περιβάλλεται από το γαλάζιο του ουρανού και το κρυστάλλινο νερό του Miami Beach.

Τέλος, η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει πολλά χρώματα και στυλ σε πολύ προσιτές τιμές: καμουφλάζ και ρίγες που εναλλάσσονται με ένα ευρύ φάσμα μονόχρωμων μαγιό για να ταιριάζουν με τα πολύχρωμα βαμβακερά T-shirts.

Ο γύρος του κόσμου σταματά στις Μαλδίβες, όπου τα κορίτσια μας - Alessia Reato, Patricia Manfield και Alessia Ventura-απολαμβάνουν την περιπέτεια στις πιο μαγευτικές παραλίες του κόσμου φορώντας beachwear και μαγιό από τις original και sensual σειρές. 

Αναρτήστε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας το #MYSUMMERCOLLECTION και γίνετε μέρος της πιο cool κοινότητας.

n

Δείτε τη συλλογή και ψωνίστε online στο yamamay.com