Market

Νέες προσφορές από την Green Energy Solutions

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59715-119279.jpg

Η Green Energy Solutions ανακοινώνει την υπογραφή συνεργασίας με την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε με σκοπό την προώθηση των Προσφορών της ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ οι οποίες είναι ήδη σε ισχύ. Οι νέες προσφορές αφορούν τη μείωση ή το μηδενισμό των τελών σύνδεσης σε νέους καταναλωτές καθώς και τη χρηματοδότησή τους για την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Στα προγράμματα χρηματοδότησης μπορούν να συμμετάσχουν εκτός από τους καταναλωτές με κεντρικά συστήματα θέρμανσης και καταναλωτές οι οποίοι θα θελήσουν να συνδεθούν στο δίκτυο χρησιμοποιώντας αυτόνομους και επίτοιχους λέβητες.

Το φυσικό αέριο αποτελεί μία φιλική επιλογή προς το περιβάλλον με επιδόσεις αντίστοιχες αυτών της θέρμανσης πετρελαίου. Το Φυσικό Αέριο είναι 40% πιο οικονομικό από το πετρέλαιο θέρμανσης και ταυτόχρονα έχετε ζεστό νερό κατευθείαν στην βρύση σας. Αν μάλιστα συνδυαστεί με τη χρήση μαγειρέματος, η εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος μπορεί να φτάσει έως και 60%.

Η αλλαγή σε φυσικό αέριο εγγυάται την απόσβεση των εξόδων της εγκατάστασης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ οι διεθνείς εξελίξεις υποδεικνύουν ότι οι τιμές του Φυσικού Αερίου θα παραμείνουν χαμηλές.

Η Green Energy Solutions έχει την τεχνογνωσία και την ευελιξία να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν την αδειοδότηση, την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και την εγκατάσταση από το εξειδικευμένο προσωπικό της. Επιπλέον η Green Energy Solutions σε περίπτωση ανάληψης του έργου παρέχει δωρεάν τη μελέτη και, για την προμήθεια του εξοπλισμού, προσφέρει μέχρι και 10 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210 6035438 και 6936587136.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ