Market

Τα κορυφαία tablets Galaxy Note της Samsung

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59203-118103.jpg

Η Samsung και ο γνωστός σχεδιαστής ανδρικής μόδας Juun.J ανακοίνωσαν, στο πλαίσιο της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, τη συνεργασία τους που έχει ως στόχο να συνδυάσει την καινοτόμο τεχνολογία με την υψηλή ραπτική. Με έμπνευση τo συνδυασμό των παραδοσιακών με των καινοτόμων ιδεών, και της street κουλτούρας, ο Juun.J δημιούργησε μοναδικές, μοντέρνες, δερμάτινες θήκες για το Galaxy Note 10.1 2014 edition της Samsung. Οι δύο θήκες, καθώς και το ολοκαίνουριο tablet της Samsung, Galaxy NotePRO (12.2), έκαναν την εμφάνιση τους στην πασαρέλα από μοντέλα του Juun.J, σαν αξεσουάρ που συμπληρώνουν την τελευταία του κολεξιόν, αποτελώντας το πρώτο βήμα της Samsung Mobile στον κόσμο της ανδρικής μόδας.

Τα Galaxy NotePRO (12.2) και Galaxy Note 10.1 2014 edition αποτελούν τις κορυφαίες προτάσεις της Samsung σε tablet. Και οι δύο συσκευές προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης σε μεγάλη οθόνη με υψηλής ποιότητας εικόνα. Διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και πολλές δημιουργικές δυνατότητες χάρη στο S Pen. Το Galaxy NotePRO (12.2) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας μέσα από την παρουσίαση της συλλογής του Juun.J, σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της σειράς PRO tablet στην CES.

Στο κανάλι YouTube της Samsung Mobile πρόκειται να αναρτηθεί ταινία μικρού μήκους αναφορικά με τη συνεργασία με τον Juun.J, από τη δημιουργική διαδικασία και την προετοιμασία για την εβδομάδα μόδας, μέχρι την παρουσίαση της συλλογής του στην πασαρέλα του Παρισιού, χρησιμοποιώντας, πάντα, σε κάθε βήμα, την τεχνολογία και τις συσκευές της Samsung.

Για περισσότερα σχετικά με τη συνεργασία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα samsungmobilepress.com και το κανάλι YouTube της Samsung Mobile.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ