Market

Angostura Tiki Week

Δέκα bars ντύθηκαν στα εξωτικά, σέρβιραν πολλές δροσερές κοκτεϊλάρες και μαζί με το Angostura Rum έφεραν το Tiki πνεύμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Angostura Rum έφερε το Tiki πνεύμα σε 10 bars τα οποία ντύθηκαν στα εξωτικά και σέρβιραν κοκτέιλς, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το House of Angostura Rum υποδέχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Tiki Week στην Αθήνα και εφτά bars σε όλη την πόλη φόρεσαν τα «εξωτικά» τους για να το γιορτάσουν!

Η πανηγυρική έναρξη του Tiki Week έγινε τη Δευτέρα 27 Μαΐου στο White Monkey στο Χαλάνδρι, όπου οι καλεσμένοι έκαναν την Tiki τους, απολαμβάνοντας Angostura Cocktails. Ανάμεσά τους οι Τζένη Μελιτά, Μύρωνας Στρατής, Ηλίας Φουντούλης, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας και Φωτεινή Λεβογιάννη, Λυδία Παπαϊωάννου, Αλεξανδρος Μαλιάτσης Σάλας κ.ά.

Βασικός πρωταγωνιστής, φυσικά, το Angostura Rum με το βαθύ χαρακτήρα, τα ωραία αρώματα σοκολάτας, βανίλιας και μπαχαρικών, που αποτελεί ιδανική βάση για νόστιμα cocktails. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν για λίγο στον ξεχωριστό κόσμο του Τρινινάδ και του Τομπάγκο, και να ζήσουν τη μαγεία της Καραϊβικής.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα το κοινό απόλαυσε φανταστικά Angostura cocktails στο 9Βήτα Home Bar, στο Baba Au Rum, στο Holy Spirit Cocktail Bar, στο Μπλε Παπαγάλος, στο Juan Rodriguez Bar, στο Upupa Epops και στο White Monkey.

Το Tiki Week by the House of Angostura όμως έκανε την πρώτη του εμφάνιση και στην πόλη της Θεσσαλονίκης! 13 με 19 Μαΐου 3 αγαπημένα bars της Θεσσαλονίκης, το The Blue Cup, το Pantheon bar και το U BAR PROJECT, ήταν ο απόλυτος προορισμός για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν την Tiki τους και να γευτούν δροσερές κοκτεϊλάρες με την υπογραφή του Angostura Rum.

House of Angostura Social
Instagram Facebook