Market

Beefeater 24 Bartender Competition 2013

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54657-110489.jpg

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Beefeater 24 συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των Ελλήνων bartenders σε ένα διαγωνισμό με χαρακτήρα…Λονδίνου!

Ο εθνικός τελικός του παγκόσμιου διαγωνισμού Beefeater 24 Bartender Competition 2013, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στις 30 Οκτωβρίου στον χαρακτηριστικό industrial χώρο “Tzaferi 16” στο Γκάζι.

Η Ελλάδα συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό για bartenders του super premium gin Beefeater 24, που φέτος συγκέντρωσε 25 ακόμα συμμετοχές από χώρες που έλαβαν μέρος. Οι 12 κορυφαίοι Έλληνες bartenders που προκρίθηκαν στον εθνικό τελικό διαγωνίστηκαν στην δημιουργία δύο cocktails – ενός κλασικού cocktail με Beefeater Dry, και μιας μοντέρνας εκδοχής του ίδιου cocktail χρησιμοποιώντας ως βάση το Beefeater 24.

n

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από κορυφαία ονόματα: την Anistatia Miller, εμβληματική μορφή του παγκόσμιου bartending από τους Mixellany, το Δημήτρη Αντωνόπουλο, κορυφαίο Έλληνα food & drinks editor, Academy Chair for the World’s 50 Best Restaurants και τον Tim Stones, Beefeater International Ambassador. Μέσα από το ομολογουμένως δύσκολο έργο της κριτικής επιτροπής, νικητής αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Καπνιάρης, head bartender των Habar και The Cocktail Bar στη Θεσσαλονίκη, με δύο εντυπωσιακά και ευφάνταστα cocktails, τα Beefeater Red Snapper και Beefeater 24 Hors d 'oeuvres. Διόλου τυχαίο λοιπόν, που στον παγκόσμιο τελικό, στις 6 & 7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, ο Έλληνας bartender κατάφερε να τοποθετηθεί ανάμεσα στις 8 κορυφαίες συμμετοχές, μεταξύ των 25 συμμετοχών!

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ