Market

Η Belvedere Vodka υποστήριξε τo 14o Athens Xclusive Designers Week

Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τέσσερις μέρες γεμάτες μόδα, νέες προτάσεις, λαμπερούς καλεσμένους και εκπληκτικά cocktails από την Belvedere Vodka στη Διεθνή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας!

Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία, στήριξε τη μόδα και τους δημιουργούς της ως Επίσημος Χορηγός της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα. Η 14η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τις προτάσεις 23 σημαντικών Ελλήνων σχεδιαστών επί της πασαρέλας και πολλά παράλληλα δρώμενα.

Πλήθος λαμπερών καλεσμένων έδωσαν το παρόν σ’ αυτή τη γιορτή της Ελληνικής μόδας για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, απολαμβάνοντας μοναδικά cocktails, ειδικά διαμορφωμένα για τη διοργάνωση, από World Class Bartenders της Belvedere.

n

Μυρτώ Κάζη

n

Ελένη Καρποντίνη

Καταξιωμένοι, τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, Έλληνες σχεδιαστές και μεγάλα Ελληνικά και διεθνή fashion brands, όπως: PANOS EMPORIO, Makis Tselios, Underground, Apostolos Mitropoulos for Underground Laskaris, Athina Korda, Valtadoros, Faliakos by Petridis, Katerina Papagianni Anastasia Dosi, 360 Project, 180 Degrees, Bold & Locked, Ellen S & F Erotokritos, Nicolaos, Aida, LKC by Loukia Kyriakoy, Carmen Emanuela Popa, InSomniac, Konstantinos Mitrovgenis, Celebrity Skin, Panos Apergis, Kathy Heyndels και Escada, κατέπληξαν το κοινό με μοναδικές δημιουργίες για τη νέα σαιζόν. Αλλά και νέα ταλέντα της σχεδιαστικής σκηνής παρουσίασαν τις συλλογές τους και διαγωνίστηκαν για σημαντικά βραβεία στο φετινό New Designers Awards.

n

Νίνα Λοτσάρη

n

Παναγιώτα Βλαντή

Highlight της διοργάνωσης, η εντυπωσιακή έναρξη της επίδειξης του οίκου Kathy Heyndels, με ένα ξεχωριστό Belvedere fashion moment: Μια μαύρη ημιδιάφανη εσάρπα ειδικά σχεδιασμένη για τη Belvedere, η οποία συνδυάστηκε με ένα υπέρκομψο φόρεμα της συλλογής.

Παράλληλα, η Belvedere έδωσε το παρόν και στην προετοιμασία του show των Celebrity Skin που ενθουσίασε τους καλεσμένους με χειροποίητες, θεατρικές δημιουργίες και εντυπωσιακά αξεσουάρ που παρουσίασε με την βοήθεια των: Κατερίνα Στικούδη, Νίνα Λοτσάρη, Τζένη Μπότση, Άντα Λιβιτσάνου, Ελένη Καρποντίνη, Μυρτώ Κάζη και Κατερίνα Τσάβαλου.

n

Κατερίνα Στικούδη

n

n

Γιάννης Τόνγκος με τη δημιουργία του για τη Belvedere


Στην κεντρική φωτό: Άντα Λιβιτσάνου με τα μοντέλα των Celebrity Skin