Market

EGGciting moments…είναι του χεριού σου

Ένα μοντέλο αυτοϊκανοποίησης που εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα του

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52287-106618.jpg

Ένα μοντέλο αυτοϊκανοποίησης που εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα του, την ευκολία στη χρήση και την ευχάριστη αφή του. Έξι διαφορετικά μοντέλα («spider», «wavy», «clicker», «steper», «silky» και «twister») για να φτάσετε στο τέλος της διαδρομής κάθε φορά και από άλλο δρομολόγιο. Χρησιμοποιήστε το μόνος σας ή με την/τον σύντροφο σας.

n

Spider

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα εξής μοντέλα

Spider: Ένας ιστός περιπλέκεται γύρω από το σωστό σημείο παγιδεύοντάς το σε ένα κουβάρι ευχαρίστησης.

Wavy: Κυματιστές ραβδώσεις προσεκτικά τοποθετημένες για να μη πληγώνουν και να προκαλούν κύματα ηδονής.

Clicker: Με εσωτερικές εσοχές και εξογκώματα που ασκούν «πίεση» δεν είναι καθόλου παράξενο που ένα ρεύμα διέγερσης κατά τη διάρκεια της πράξης διαπερνά κάθε σας κύτταρο.

Stepper: Με ένα σύμπλεγμα εσωτερικό διπλών παράλληλων «εγκοπών» η ευχαρίστηση είναι κάτι παραπάνω από εξασφαλισμένη.

Silky: Φανταστείτε απλά ένα μεταξένιο κουκούλι έτοιμο να «παρουσιάσει» με τις αισθαντικές μαλάξεις του ένα άλλο σύμπαν ικανοποίησης.

Twister: Στρίψε από εδώ στρίψε από εκεί, εκτός από βίδωμα μπορείς να έχεις και άλλα αποτελέσματα. Περισσότερο ευχάριστα.

n

Clicker

Τo ΤΕΝGA EGG είναι ένα έξυπνο sex toy για διασκέδαση μόνος σου ή και με παρέα και είναι ιδιαιτέρως εύκολο στη χρήση του. Παίρνετε το αυγό, βγάζετε το περιτύλιγμα ανακαλύπτοντας έτσι το εσωτερικό ελαστικό παλλόμενο ομοίωμα, τοποθετείτε το λιπαντικό στο εσωτερικό του και ξεκινάτε την εξερεύνηση της διαδρομής. Ο τρόπος που διεγείρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες είναι εντυπωσιακός. www.tenga.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ