Market

Ημέρα Καριέρας του BCA

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
49126-100938.JPG

 Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις αίθουσες του Οικονομικού Κολλεγίου Αθηνών (BCA) στο campus Αθήνων Δημητρέσσα 4 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημέρα Καριέρας 2013 (BCA Career Day 2013).

H Ημέρα Καριέρας του BCA είναι μία εκδήλωση θεσμός, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς όπου συμμετέχουν σημαντικές εταιρείες από όλους τους κλάδους της αγοράς εργασίας. Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των εκπροσώπων των εταιρειών με τους σπουδαστές/απόφοιτους για την ενίσχυση του δικτύου επαφών τους (networking) αλλά και η συζήτηση πιθανής μελλοντικής συνεργασίας μέσα από συνεντεύξεις.

Στη φετινή Ημέρα Καριέρας, έλαβαν μέρος 23 κορυφαίες στο είδος τους επιχειρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: FOCUS BARI, AB Bασιλόπουλος, Arian Maritime S.A., Ulysses Systems, Alexander Moore, Manpower, Πλαίσιο, Media Saturn, ING, εκπρόσωποι των οποίων πήραν συνεντεύξεις από τους σπουδαστές και αποφοίτους του κολλεγίου.

Οι αξιολογήσεις των εκπροσώπων των εταιρειών, σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο μετά τις συνεντεύξεις, υπήρξαν ιδιαίτερα θετικές τόσο για την οργάνωση της εκδήλωσης όσο και για το επίπεδο των υποψηφίων.

n

Ζωή Αναγνωστίδου (υπεύθυνη ακαδημαϊκού τμήματος marketing BCA) και Μάκης Φωκάς (σύμβουλος διοίκησης BCA)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ