Market

35 χρόνια επιτυχούς πορείας γιόρτασε η Α&Μ Architects, Engineers & Project managers

Ημέρα ξεχωριστή, μιας και φέτος εκτός από τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας προσήλθαν φίλοι, πελάτες και διακεκριμένοι ομιλητές, που μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό, στο επιχειρείν και την επικοινωνία.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_0981.jpg

Tα 35 χρόνια επιτυχούς πορείας γιόρτασε η Α&Μ Architects, Engineers & Project managers σε συνδυασμό με το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριό της, στον πολυχώρο Urban Garden 48, στις 11 Ιουνίου 2018.
Ημέρα ξεχωριστή για την Α&Μ, μιας και φέτος εκτός από τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας προσήλθαν φίλοι, πελάτες και διακεκριμένοι ομιλητές, όχι μόνο από τον χώρο του Design και της Αρχιτεκτονικής αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της επιχειρηματικότητας, που μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με νέες πρακτικές στον σύγχρονο σχεδιασμό, στο επιχειρείν και την επικοινωνία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της The Α&Μ Group, Μιχάλης Μαυρολέων, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους για τη συνεχόμενη υποστήριξή τους στο έργο της, αναφέρθηκε στα 35 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο moto “Building Relationships” που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια!  Τέλος, μίλησε για τις προοπτικές που επιφυλάσσει το μέλλον, δίνοντας έμφαση στο νέο motto  της εσωτερικής στρατηγικής της Α&Μ για τα επόμενα χρόνια, το: “Building Culture”, τη συγκέντρωση δηλαδή αξιόλογων επαγγελματιών που διαθέτουν κοινές αξίες, πιστεύω, και πρακτικές, με στόχο τη διαρκή εξέλιξη και την καινοτομία.

Στη συνέχεια, έδωσε το βήμα στους αξιόλογους προσκεκλημένους ομιλητές:
Σωτήρης Λάζου, Βιομηχανικός Σχεδιαστής
Design trends. Πώς και Πού;
Τσαμπίκος Πετράς, Αρχιτέκτων
Inventing Atmospheres
Αλέξανδρος Γαβριλάκης, Visual Communications
Brandarchitecture
Νεφέλη Χατζημηνά, Αρχιτέκτων
Αρχιτεκτονικές ιδέες δίχως κλίμακα μέσω εξελιγμένων τεχνολογιών
Χρυσοκώνα Μαύρου, Designer/Αρχιτεκτων
Πειραματισμοί ψηφιακής παραγωγής
Η Σειρά Κοσμημάτων
Μαρίκα Μαυρολέων, Αρχιτέκτων
Manage Designers or Design Managers?
Πολύδωρος Καρυοφύλλης, Branding Specialist
Hansel & Gretel χώροι που χορταίνουν. Οι χώροι ως αφηγήματα. Σχεδιάζοντας το αφήγημα, σκηνοθετώντας την εμπειρία και τελικά τον ίδιο τον αρχιτεκτονικό χώρο.
Αντώνης Χαλκιάς, Σκηνογράφος
Φαντασία και πραγματικότητα
Γιάννης Ταλούμης, Επιχειρηματίας
Ο καφές ως εμπειρία και όχι ως συνήθεια
Robert Mokosch Wabnitz | Haworth, Artificial Intelligence specialist
Al-tecture? How the creative approach of Architects will change in the digital age
Γιάννης Τσεκλένης, Σχεδιαστής Μόδας
Αρχιτεκτονική και μόδα…. Αμφίδρομη σχέση.

Το συνέδριο ολοκλήρωσαν οι απονομές των ετήσιων βραβείων της Α&Μ.
“ΧΡΟΝΟΣ", "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" & "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ", καθώς και το “Model of Excellence 2017”, βραβείο για το οποίο ψηφίζουν όλα τα μέλη της εταιρείας. Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της Α&Μ αποτελούν βέβαια και οι συνεργάτες της, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις απονομές της. Τιμητικές διακρίσεις επιδόθηκαν σε εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας, ως αναγνώριση για την άριστη συνεργασία τους.

Το επετειακό συνέδριο έκλεισε με πολύ κέφι και χορό, υπό τη ζωντανή μουσική και τις υπέροχες φωνές του Παναγιώτη  Πάλλη, των Stereo Soul και της Βαλέρια Ντμητρένκο.

Η οργάνωση έγινε με την υποστήριξη του Archisearch και του Βασίλη Μπαρτζώκα της The Design Ambassador.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ