Market

Amita Motion Positive Group

H πιο cool μουσική ενέργεια που έχουμε δει!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44759-93675.jpg

Πέντε νέοι που ονειρεύονται καριέρα στη μουσική, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μυστικά της μουσικής βιομηχανίας από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, που γίνονται οι μουσικοί τους παραγωγοί.

n

H Amita Motion έχει αποδείξει πως πέρα από τη θετική ενέργεια, αγαπάει αληθινά και τη μουσική. Φέτος αφιερώνει στους νέους ένα πολύ δημιουργικό project και δίνει την ευκαιρία σε πέντε νέα ταλέντα, τραγουδιστές και συγκροτήματα, να αναδειχθούν με την υποστήριξη πέντε καλλιτεχνών που αυτή τη φορά, βρίσκονται σε ρόλο μουσικού παραγωγού! Έτσι, οι Μeλisses έχουν αναλάβει τη Μελίνα Ζήση, οι Playmen τους Boys and Noise, ο Stan τον Sin Boy, οι Vegas τον Barrice και ο Μηδενιστής τους Freaky Flows για να τους καθοδηγήσουν στα πρώτα τους βήματα μέσα από όλα τα στάδια της επαγγελματικής διαδικασίας στη μουσική βιομηχανία: μαζί δημιουργούν το πρώτο τους single και video clip, την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση, ένα μοναδικό live web concert και ακολουθούν το πλάνο προώθησης του τραγουδιού για να το παρουσιάσουν στο κοινό. Στη σελίδα της Amita Motion στο Facebook, οι fans των positive groups βοηθούν τους καλλιτέχνες να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και αυτοί είναι που θα επιλέξουν το νικητήριο positive group, το οποίο θα κάνει την πρώτη του live εμφάνιση στην πολυαναμενόμενη συναυλία-θεσμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας στις 13 Σεπτέμβριου!

n

Όσο για τους fans; Ο fan που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα positive points κερδίζει ένα εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου Positive Group που ο ίδιος ανέδειξε!

n

Μας αρέσει να βλέπουμε ψυχαγωγικές ενέργειες με ουσία και να βλέπουμε ότι τα brands που αγαπάμε ενθαρρύνουν τους νέους να εκφράζονται θετικά και τους υποστηρίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν.

n

Στο www.facebook.com/amitamotion θα μάθετε τα πάντα για το Amita Motion Positive Group και θα γίνετε groupies του πιο δυναμικού νέου καλλιτέχνη!

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ