Market

Tώρα καθαρισμός και φύλαξη χαλιών με τη σφραγίδα της Βιοκαρπέτ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41612-88094.jpg

Πιάνουν οι ζέστες και αισθάνεστε ότι η ώρα για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των πολύτιμων και αγαπημένων σας χαλιών έχει φτάσει; Η επιλογή σας φέτος μπορεί να είναι πιο σίγουρη, πιο αποτελεσματική και φυσικά πιο συμφέρουσα!

Κι αυτό γιατί ο πλέον ειδικός στα χαλιά, η Βιοκαρπέτ, με 60 χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία των χαλιών, ειδικά για το νομό Αττικής, θα... καθαρίσει για εσάς!

Οι νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες Carpet Cleaning της Βιοκαρπέτ δεν περιορίζονται στον κλασσικό καθαρισμό και την απλή φύλαξη.

Μια σειρά από απόλυτα εξειδικευμένες και εγγυημένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών -σε ιδανικές συνθήκες για τα χαλιά σας- και κάτω από τον αυστηρό έλεγχο και τη φροντίδα της Βιοκαρπέτ, θα τα αναζωογονήσουν και θα εξασφαλίσουν ότι θα τα παραλάβετε πιο φωτεινά, πεντακάθαρα, τονωμένα και όσο καλύτερα συντηρημένα γίνεται.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μέχρι και επισκευή σημείων που έχουν φθορές αλλά και επιδιόρθωση στα χειροποίητα κρόσσια !

Όσο για τη φύλαξη, τα χαλιά συσκευάζονται σε ειδικές θήκες οι οποίες επιτρέπουν στο χαλί να αναπνέει, ελέγχεται ηλεκτρονικά η υγρασία τους και αποθηκεύονται σε αποστειρωμένο χώρο με σταθερές συνθήκες περιβάλλοντος.

Όλα αυτά σας ακούγονται πολύ hi-tech; Είναι!

Και κοστίζουν ελάχιστα! Φέτος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Βιοκαρπέτ για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Επιλέξτε την υψηλή τεχνολογία καθαρισμού της Βιοκαρπέτ Carpet Cleaning και αφήστε τα πολύτιμα χαλιά σας στα χέρια των ειδικών.

Εξάλλου η Βιοκαρπέτ δεν είναι τυχαία η Νο1 εταιρία χαλιών στην Ελλάδα, μια 100% ελληνική εταιρεία και βέβαια πάντα «Πρώτη στην καρδιά μας!».

Καλέστε δωρεάν στο 800 1168 168 και μάθετε τα πάντα για την νέα υπηρεσία Carpet Cleaning της Βιοκαρπέτ.

ΕΔΡΑ: 5ο χλμ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ - ΑΘΗΝΩΝ, 411 10 ΛΑΡΙΣΑ, τηλ.: 2410688 688, Fax: 2410688 510, e-mail: info@biokarpet.gr, site: www.biokarpet.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ