Market

Ημερίδα: «Μ.Π.Σ Επιστήμη των Υπολογιστών & Αγορά Εργασίας»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41580-88026.gif

To ΠΜΣ στην Επιστήμη των Υπολογιστών λειτουργεί από το 2003 με στόχο την παροχή στους φοιτητές γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου σε βασικούς τομείς της Επιστήμης των Υπολογιστών, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντικό θεωρητικό αλλά και εφαρμοσμένο ενδιαφέρον, καθώς και την προετοιμασία των φοιτητών τόσο για τη διεκδίκηση θέσεων υψηλών απαιτήσεων στην αγορά εργασίας, όσο και για τη διεξαγωγή βασικής έρευνας σε επίπεδο Διδακτορικού Διπλώματος.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιείται και μια ετήσια Ημερίδα με θέμα: «Μ.Π.Σ Επιστήμη των Υπολογιστών & Αγορά Εργασίας» με στόχο την άμεση επικοινωνία των φοιτητών με στελέχη του χώρου της Πληροφορικής αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του Προγράμματος σε μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου, η οποία έως τώρα γίνεται με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης, ευέλικτα σχεδιασμένο, και η διάρκεια του είναι τρία (3) ή τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα.

Το ΠΜΣ προσφέρει τις ακόλουθες κατευθύνσεις:

Θεμελιώσεις Επιστήμης Υπολογιστών

Δίκτυα Υπολογιστών και Επικοινωνιών

Βάσεις και Διαχείριση Δεδομένων

Οικονομικά Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Ασφάλεια Δικτύων και Υπολογιστών

Εφαρμογές Επιστήμης Υπολογιστών

Για τους φοιτητές που θα εισαχθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 υπάρχει η δυνατότητα φοίτησης με καταβολή μόνο του ημίσεως των διδάκτρων έναντι προσφοράς εκ μέρους του φοιτητή ανταποδοτικού επικουρικού έργου στο Τμήμα Πληροφορικής κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 γίνονται δεκτές έως τις 07 Ιουνίου 2013. Περισσότερες Πληροφορίες & Έντυπα Αιτήσεων παρέχονται στην ιστοσελίδα http://grad.cs.aueb.gr/

Γραμματεία Προγράμματος Τηλέφωνα: 210 8203646, 210 8203860

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ