Market

Δωρεάν Σεμινάριο του Network για Σπουδές MBA

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41303-87651.jpg

Το Network Postgraduate Department, στα πλαίσια της υποστήριξης των υποψηφίων για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) διοργανώνει το ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο: "Πτυχίο MBA: Χτίζοντας το προφίλ του Διεθνούς Manager"

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εισαχθούν σε κορυφαία προγράμματα MBA καθώς και για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην αγορά εργασίας έπειτα από την απόκτηση του τίτλου.

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση του iMBA της ΑΣΟΕΕ όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πληροφορηθούν για την υποτροφία αξίας € 2,000 για την κάλυψη των διδάκτρων που δίνεται σε συνεργασία με το Network. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί αποκλειστικό δικαίωμα παράτασης υποβολής των αιτήσεών τους για το iMBA κατά 3 εβδομάδες από τη προθεσμία του Μαΐου του 2013.

Κατά τη διάρκεια τoυ Σεμιναρίου θα διεξαχθούν Workshops για σύνταξη βιογραφικού, αιτήσεων και συστατικών επιστολών. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν ο Οδηγός 'ΜΒΑ Advantage' του Network και βεβαίωση παρακολούθησης Ημερησίου Σεμιναρίου.

Δείτε αναλυτικά την περιγραφή του Σεμιναρίου και κλείστε Θέση εδώ 

Δωρεάν Σεμινάριο του Network για Σπουδές MBA & Παρουσίαση των προγραμμάτων ΜΒΑ της ΑΣΟΕΕ και της Υποτροφίας που δίνεται σε συνεργασία με το Network, αξίας € 2,000.

Σάββατο 25 Μαΐου 12:00 - 14:00, Ξενοδοχείο Golden Age - Μιχαλακοπούλου 57  (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ