Market

Ταξιδέψτε σε λαμπερές πόλεις με τη συλλογή Urban Fantasy της Swarovski

Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364432-753741.jpg

Η συλλογή “Urban Fantasy” της Swarovski για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017/18, αντλεί την έμπνευσή της από συναρπαστικές πόλεις γεμάτες αντιθέσεις. Συμφώνα με την Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin, ενώ η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 της  Swarovski εμπνεύστηκε από τη γεωμετρική αρχιτεκτονική του Παρισιού και τη χαλαρή πολυτέλεια του Λος Άντζελες, η νέα συλλογή Urban Fantasy, παρασύρει την πολυδιάστατη γυναίκα σε ένα μαγικό ταξίδι σε λαμπερές πόλεις.

Εδώ, το μοντέρνο στυλ συναντά τη θηλυκότητα, η διασκέδαση γίνεται γιορτή και η πόλη ένα μεγάλο πάρτι. «Καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ, η πόλη πάλλεται από ζωντάνια. Αυτή ακριβώς τη δημιουργική ενέργεια που παράγει η πόλη, μετουσίωσα σε σχέδια κοσμημάτων. Η συγκεκριμένη συλλογή αντιπροσωπεύει το δημιουργικό μου όραμα για την Swarovski αφού  δείχνει σεβασμό και αναδεικνύει την ξεχωριστή της κληρονομιά, παράλληλα ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας για τη σύγχρονη γυναίκα, ενώ εξελίσσει τις μοναδικές τεχνικές επεξεργασίας κρυστάλλου. Swarovski σημαίνει σύγχρονη πολυτέλεια, με συναρπαστικές καινοτομίες» εξηγεί η Colin.

Για το φθινόπωρο, στοιχεία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής συνυφαίνονται με σχήματα εμπνευσμένα από τη φύση και κυματοειδείς γραμμές που συνθέτουν ένα καθημερινό, χαλαρό και αισθησιακό στυλ, το οποίο αναδεικνύεται μέσα από απαλές ουδέτερες αποχρώσεις. Ο αρμονικός αυτός συνδυασμός αντικατοπτρίζεται μέσα από μια χρωματική παλέτα με απαλές μπλε και πράσινες αποχρώσεις.

Τα έντονα φώτα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται αποτελούν την πηγή έμπνευσης για την δυναμική χειμερινή συλλογή με παιχνιδιάρικη διάθεση. Η ψηφιακή μίξη χρωμάτων, τα μοτίβα pixel και οι ασημί μεταλλικοί τόνοι μετατρέπονται σε υπέρλαμπρα κομμάτια που υπόσχονται να προσελκύσουν την προσοχή. Συνώνυμα της διασκέδασης, τα βιντεοπαιχνίδια και η εικονική επικοινωνία της πόλης συναντούν τη μόδα χάρη σε χρώματα νέον και κομμάτια εμπνευσμένα από emoji. Χαρακτηριστικό δείγμα: η νέα έκδοση του πολυπόθητου βραχιολιού Slake.

Η Συλλογή Holiday μεταφέρει τις γυναίκες σε μια μαγική κρυστάλλινη Χώρα των Θαυμάτων με λαμπερά κοσμήματα με κομψές χρυσαφί λεπτομέρειες, και σμαραγδί και ασημί αποχρώσεις που προσδίδουν πολυτέλεια. Η νύχτα εκφράζεται μέσα από αστραφτερές σκούρες αποχρώσεις, ενώ τα γιορτινά πυροτεχνήματα δίνουν έμπνευση για σχήματα αστεριών, γεωμετρικά μοτίβα και απαράμιλλη λάμψη, το σήμα κατατεθέν της Swarovski.

Το ανεπιτήδευτο στυλ της Swarovski επίσης ανανεώνεται. Η Συλλογή Swarovski Remix αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και επαναπροσδιορίζει τον σχεδιασμό κοσμημάτων, δίνοντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να εκφράσουν κάθε πτυχή του στυλ και της προσωπικότητάς τους, όπως εξηγεί η Colin: «Ανέκαθεν υποστήριζα ένθερμα το προσωπικό στυλ και, επομένως, το κόνσεπτ της συλλογής Remix είναι ένα από τα αγαπημένα μου χάρη στις αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμού που προσφέρει. Τα αξεσουάρ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αλλάζουμε εμφάνιση και κάνουν τις γυναίκες να ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ».

Η συλλογή Swarovski Remix, ιδανική για κάθε περίσταση, περιλαμβάνει αόρατα μαγνητικά κουμπώματα που προσφέρουν αμέτρητους συνδυασμούς και συναρπαστικούς νέους τρόπους για να φοριούνται οι αλυσίδες Swarovski, είτε ως κολιέ ή τσόκερ είτε ως βραχιόλια για τον καρπό ή τον αστράγαλο. Οι γυναίκες μπορούν εύκολα και απλά να αλλάζουν στυλ και διάθεση για κάθε περίσταση, από κομψές πρωινές έως λαμπερές βραδινές εμφανίσεις.

Η Συλλογή Urban Fantasy της Swarovski ταξιδεύει την πολυδιάστατη γυναίκα στις νέες περιπέτειες της επερχόμενης σεζόν: πέρα από τα γιορτινά πάρτι, τη συνοδεύει στο γραφείο και σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της και την προσκαλεί να εξερευνήσει κάθε πτυχή τους στυλ της με τον πιο λαμπερό τρόπο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ