Market

Challenger, Match … and GO!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36181-78676.gif

Η Camper ανακοινώνει τη χορηγία της Emirates Team New Zealand στο 34ο America’s Cup. Για να υποστηρίξει την καμπάνια, η Camper δημιούργησε δύο νέα μοντέλα παπουτσιών, το CHALLENGER και το MATCH, ως τα επίσημα παπούτσια της Emirates Team New Zealand Challenge στο 34ο America’s Cup.

n

Το CHALLENGER, το επίσημο παπούτσι υψηλών αποδόσεων της ομάδας, θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο σε 10 επιλεγμένα καταστήματα Camper σε όλο τον κόσμο. Το Limited Edition MATCH, ένα παπούτσι για άνετες βόλτες στην αποβάθρα, θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο στις 15 Μαΐου σε επιλεγμένα καταστήματα Camper, premium καταστήματα λιανικής και στο camper.com

image

Το αστείρευτο πάθος της Ισπανικής μάρκας για τη θάλασσα διαρκεί για περισσότερο από 30 χρόνια και συνεχίστηκε και το 2011-12 με το Volvo Ocean Race, όπου η CAMPER με την Emirates Team New Zealand τερμάτισε εντυπωσιακά στη δεύτερη θέση. Αυτό το καλοκαίρι, η Camper κάνει ένα ακόμη βήμα και εισέρχεται στο γεμάτο δράση κόσμο του America’s Cup ως χορηγός του Emirates Team New Zealand Challenger στο 34ο America’s Cup που θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ