Market

Shoot_it Awards

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36003-78297.jpg

Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 20.30

Booze Cooperativa Upstairs

Το Shoot_it Festival και το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σας προσκαλούν στην απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού Εικόνας και Βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου, για το 2012!

O διαγωνιστικός θεσμός εικόνας και βίντεο «Shoot_it» -ο οποίος βασίζεται στη δημιουργική χρήση των νέων μέσων, καθώς και στην αμεσότητα του κινητού τηλεφώνου ως μέσο έκφρασης- με τη στήριξη του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία την 4η κατά σειρά σεζόν και, όπως κάθε χρόνο, συνδυάζει την απονομή των βραβείων στους νικητές με ένα μεγάλο πάρτι!

Την φετινή απονομή που θα γίνει στο Βooze Cooperativa Upstairs παρουσιάζει ο Ορέστης Πλακιάς.

Στο πάρτυ που θα ακολουθήσει, η Nalyssa Green θα εμφανιστεί live με την μπάντα της και αμέσως μετά, τα decks θα αναλάβει ο Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96.6).

To Shοot_it σε συνεργασία με δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα Facebook της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μοίρασε στους συμμετέχοντες, κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές και δωροεπιταγές! Τα βραβεία για τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού είναι δύο υποτροφίες από τη Σχολή Φωτογραφίας «Focus».

Το Shoot_it διοργανώνεται από την Locomotiva και είναι μόνιμος συνεργάτης στην κριτική επιτροπή του Hong Kong International Mobile Film Awards.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ