Market

Εκδήλωση στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, αφιερωμένη στη δωρεά 60 καλλιτεχνών

Για αναμόρφωση του χώρου από GFC (Greek & Foreign Creators).

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357237-740207.jpg

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και δράσης των Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών, 62 καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν, προσέφεραν & δώρισαν εικαστικά έργα ώστε το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα να γίνει ακόμα πιο χρωματιστό για τα παιδιά, τους γονείς τους αλλά και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος που προσφέρουν πολύ μεγάλο έργο!

To Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» φροντίζει παιδιά με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες. Οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί για ακόμη μία φορά στέκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και κυρίως στα παιδιά, κάνοντάς τους τη ζωή και το περιβάλλον πιο χαρούμενο ώστε η καθημερινότητά τους και η θεραπεία τους συνεχώς να βελτιώνονται.

Τη Κυριακή 30 Απριλίου 2017 το Ίδρυμα άνοιξε τις πύλες του για το κοινό και τους εικαστικούς, στη παρουσίαση των ζωγραφικών έργων που κόσμισαν το κτήριο του Ιδρύματος, στη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμή των παιδιών & των καλλιτεχνών και τη προσφορά αγάπης μέσω των έργων τους ! Η γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Ιδρύματος κύριου Ιωάννη Χατζηπατέρα, της διευθύντριας κυρίας Όλγας Λεβέντη, του προέδρου των Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών κύριου Δημοσθένη Παγουλάτου και του κύριου Χρήστου Πετρίδη που συντόνιζε την εκδήλωση. Στη συνέχεια σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η απονομή επαίνων προσφοράς στους εικαστικούς και η ξενάγηση του κοινού σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ