Market

Corealign η νέα μέθοδος γυμναστικής

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35357-77295.jpg

 Το Corealign™ θυμίζει στη λειτουργία και στην εικόνα του τα όργανα του Pilates. Η μεγάλη του διαφοροποίηση ειναι ότι προσθέτει ασκήσεις στην όρθια θέση με εναλλαγές στη χρήση των ποδιών. Ακριβώς όπως και στην καθημερινή μας ζωή για το λόγο αυτό χαρακτηρίζεται ως η πλέον λειτουργική μέθοδος εξάσκησης. Οι ασκήσεις αφορούν ενδυνάμωση και κινητοποίηση ολόκληρου του σώματος. Οι 2 ασταθής κυλιόμενες επιφανειες ενεργοποιούν τις ανάλογες με την κίνηση μυικές ομάδες και τις προκαλούν να πυροδοτήσουν σε δευτερόλεπτα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της κίνησης.

Ο Jonathan έχει δημιουργήσει περισσότερες των 200 ασκήσεων επηρεασμένες από διάφορα αθλήματα, πολεμικες τέχνες καθώς και το χορό. Tο Corealign™ είναι ο καλύτερος τρόπος να εξασκηθεί κάποιος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε περιβάλλον αποθεραπείας όσο και στο πρόγραμμα εκγύμνασης ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών και χορευτών.

Το Springs Pilates & Dance Studio είναι το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα που έχει εντάξει στα προγράμματα διδασκαλίας του το Corealign από το Νοέμβριο του 2010. Η διδασκαλία γίνεται από εξιδεικευμένους στο χώρο τους επαγγελματίες. Υπεύθυνη του χώρου η μοναδική Master Instructor της Balanced Body για την Ελλάδα και τη Σιγκαπούρη, Φωτεινή Παπαρούπα Παζαρτζή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με μαθήματα και εκπαιδευτικά προγράμματα επισκευθείτε το www.springstudio.gr και το www.pilates.com ή καλέστε στο 210-8060655.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ