Market

Τραπεζικές συναλλαγές με τρεις κινήσεις;

Το νέο mobile app της Eurobank σου λύνει τα χέρια

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325720-672068.jpg

Η καθημερινότητα στην πόλη είναι απαιτητική και ροκανίζει το 24ωρο τόσο γρήγορα που μένει πάντα κάποια εκκρεμότητα για την επόμενη μέρα. Οι ώρες που τρως στις μετακινήσεις, τα μαθήματα στη σχολή, οι φίλοι και οι υποχρεώσεις, η δουλειά, το διάβασμα, η οικογένεια, τόσα πολλά πράγματα να κάνεις και τόσος λίγος χρόνος. Ήδη χρησιμοποιείς το κινητό σου για να ενημερώνεσαι, να τσεκάρεις, να παραγγέλνεις φαγητό, να καλείς ταξί, να κλείνεις εισιτήρια, να κάνεις check-in την πτήση σου, γιατί να μην κάνεις και τις τραπεζικές σου συναλλαγές; Άλλωστε σε κανέναν δεν αρέσει να στήνεται στην ουρά της τράπεζας από νωρίς το πρωί.

Ε λοιπόν, η Eurobank πρώτα διευκόλυνε τη ζωή μας με το e-bankingκαι τώρα δημιούργησε το Eurobank MobileApp για να μην ξοδεύουμε περισσότερα από πέντε λεπτά για οποιαδήποτε συναλλαγή. Αν δεν το έχεις ήδη κατεβάσει, μάθε ότι μέσα από ένα φοβερά εύχρηστο μενού, δίνει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες λογαριασμών, καρτών, δανείων, χαρτοφυλακίων, τραπεζικών συναλλαγών (πληρωμές, μεταφορές, εμβάσματα) καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως η εύρεση του κοντινότερου Καταστήματος/ΑΤΜ μέσω GPS, χρήσιμα εργαλεία για συναλλαγές, σύνδεση με το EpistrofiApp (την εφαρμογή του προγράμματος πιστότητας των πιστωτικών καρτών Eurobank), δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη μέσω Click2Call, και ένα σωρό ακόμα υπηρεσίες.

Από όλα τα νέα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες του νέου mobileapp της Eurobank για m-banking σε  iOS και android, αυτές που ξεχωρίζουμε είναι τρεις

1. Σε ένα ψηφιακό κόσμο που χρειάζεσαι ονόματα και κωδικούς για τα πάντα, με αποτέλεσμα να τα ξεχνάς ή να τα μπλοκάρεις, στο νέο appσυνδέεσαι με ένα 4ψηφιο κωδικό. Εφόσον είσαι πελάτης της Τράπεζας και έχεις e-Banking, συνδέεις κατά την εγγραφή σου τους κωδικούς πρόσβασης από το e-Banking με ένα 4ψήφιο PIN, με το οποίο μπορείς έπειτα να έχεις άμεση πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών του App.

2. Η νέα ενότητα «Με μια Ματιά» σου δίνει τη δυνατότητα να δεις εύκολα και με γραφική απεικόνιση τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των λογαριασμών και των καρτών σου, καθώς και τις τελευταίες σου κινήσεις. Παράλληλα, μπορείς να εκτελέσεις συναλλαγές, όπως μεταφορές, πληρωμές, φόρτιση προπληρωμένης κάρτας, κ.λπ.

3.Και το καλύτερο; Κάθε φορά που χρειάζεται να μοιραστείς ένα λογαριασμό με φίλους και έχετε όλοι 50άρικο, κάθε φορά που ξεχνάς το πορτοφόλι σου ή δεν βρίσκεις ΑΤΜ, θα έχεις πλέον το Paf! Μέσω της υπηρεσίας «Pay a Friend», μπορείς να στείλεις χρήματα σε οποιονδήποτε στην Ελλάδα μέσω  email ή αριθμού  κινητού τηλεφώνου ή ακόμα και το Facebook! Αρκεί να χρησιμοποιούν και αυτοί την υπηρεσία. Δε χρειάζεται πλέον να κρατάς καν μετρητά επάνω σου. Το κινητό σου μπορεί να κάνει τα πάντα! Ο κολλητός σου αγόρασε εισιτήρια για το liveτου αγαπημένου σας bandγια όλη την παρέα και θες να του δώσεις τα λεφτά, paf και το'κανες! Τρεις μόνο κινήσεις και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Η ξαδέρφη σου βρήκε σε προσφορά το τελειότερο jeanπου έχεις δει και θέλεις να το αποκτήσεις πάση θυσία! Σε 10 λεπτά, paf! έχει στην κάρτα της το απαραίτητο ποσό για να στο αγοράσει πριν το πάρει κάποιος άλλος. Οι καθημερινές σου συναλλαγές μπορούν να γίνονται πλέον με τέτοια ευκολία, ώστε να είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι σε μια πιεστική ημέρα.

Μάθε τα πάντα για το νέο mobileapp που σου λύνει τα χέρια στο www.eurobankapp.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ