Market

Μαραθώνιος αγάπης και ανακύκλωσης από τη Lidl

Συμμετέχουμε όλοι!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
320489-629752.jpg

Στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας και της συνεργασίας μας με την εταιρία "Ανταποδοτική Ανακύκλωση", φιλοξενούμε σε 20 καταστήματά μας το πρόγραμμα "Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης", που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη LidlHellas ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμου και της ΜΚΟ Αποστολής.

O "Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης" είναι μία ενέργεια μέσα από την οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, το οποίο είναι τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος για μία εβδομάδα και παράλληλα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό ανακύκλωσης κερδίζοντας δώρα όπως, tablet, MP 4 και MP 3 players. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και θα συνοδεύεται από διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο του καταστήματος.

Επιπλέον για κάθε επιστρεφόμενη συσκευασία, θα δωρίζεται ένα λεπτό του ευρώ στην ΜΚΟ "Αποστολή" για την ενίσχυση των "Γευμάτων αγάπης".

Το πρώτο κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανταποδοτικής ανακύκλωσης στήθηκε ήδη στο κατάστημά μας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει εκεί για μία εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιείται και μία άλλη στάση ανακύκλωσης σε άλλο κατάστημα.

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ