Market

Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας στις Πανελλαδικές τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Καθώς και στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού σε σχολές 1η επιλογής

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136480-312152.jpg

Οι απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σημείωσαν και φέτος πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας τόσο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις όσο και στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, και μάλιστα στις σχολές της πρώτης τους επιλογής.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα καταγράφουν, για ακόμη μία φορά, σημαντικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! Η συστηματική προετοιμασία, η υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και η αμοιβαία συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία!

Σε μια χρονιά που σηματοδοτήθηκε από την ιδιαίτερη δυσκολία και ασάφεια των θεμάτων, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι απόφοιτοι του σχολείου κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμα τμήματα των ΑΕΙ όπως στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την Ιατρική Αθηνών, τη Νομική Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στη σχολή της πρώτης τους επιλογής εισήχθησαν οι σπουδαστές του International Baccalaureate, του BTEC καιτου GCE των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σε μεγάλα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (Oxford University, Cambridge University, UCL, City University London, Queen Mary University of London, University of Edinburgh, University of Brighton, University of Westminster, University of Surrey, University of Reading, London College of Fashion, Central St. Martins, Glasgow School of Art κλπ.), της Αμερικής (Northeastern University-Boston, Musicians Institute-Hollywoodκλπ.), της Γαλλίας (Sciences Po), τηςΟλλανδίας (University of Groningen).

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, παρέχοντας στους μαθητές τους πολλαπλές επιλογές, αποδεικνύουν για άλλη μία χρονιά, ότι οι σπουδές δεν είναι μονόδρομος. Μονόδρομος είναι η αριστεία μια που η σχολική πορεία επισφραγίζεται με υψηλά ποσοστά επιτυχίας είτε σε ελληνικά είτε σε ξένα πανεπιστήμια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ